Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjaisella palvelulla tuottavuutta kalibrointitodistusten tekoon

ReferenssiWapice ja Beamex ovat toteuttaneet yhdessä pilvipohjaisen palvelun, joka tarjoaa helpon ja edullisen tavan dokumentoida ja tulostaa kalibrointisertifikaatit. Wapicen IoT-TICKET® - alustan raportointikomponentin avulla Beamex sai käyttöönsä ympäristön, joka mahdollistaa kalibrointisertifikaattien tulostuksen.

Beamex Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessi-instrumenttien kalibrointiin tarkoitettuja mittalaitteita, ohjelmistoja ja järjestelmiä sekä niiden palveluita.Yritys on osa suomalaista Sarlin-konsernia kuuluen toimialansa kolmen merkittävimmän toimijan joukoon maailmassa.

IoT-TICKET® - teknologialisensoinnin avulla Beamex sai käyttöönsä täysin web-selaimella toimivan ympäristön, joka hyödyntää Microsoft Azure Service Fabric mikropalvelualustaa. Markkinointinimenä alustalla on Beamex LOGiCAL ja sen avulla on mahdollisuus kirjautua pilvipalveluun mistä ja milloin tahansa.

Toimivan pilvipalvelun lisäksi Beamexin tavoitteena oli löytää ratkaisu sertifikaattien tulostamiseen, joka integroituisi kehitettyyn pilvipalveluun. Toiveena oli, että asiakas pystyisi muokkaamaan sertifikaattipohjaa omien tarpeidensa näkökulmista. Ratkaisuksi löytyi Wapicen IoT-TICKET® - alusta, jonka raportointikomponentilla on mahdollista tehdä kalibrointisertifikaatit. Näin saatiin kustannustehokkuutta sekä helppo ja edullinen tapa dokumentoida kalibroinnit.

– Meillä oli jo aikaisempaa kokemusta hyvästä yhteistyöstä Wapicen kanssa ja yhteistyömme jatkui pilvipalvelun kehitystiimoilta. Tämän lisäksi Wapicelta löytyi ratkaisu myös raportointitarpeisiin, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppo tehdä, kertoo Beamexin tuotekehitysjohtaja Jyrki Mikkola.

Projektin alkuvaiheessa teimme kattavan analyysin toteutusvaihtoehdoista ja päädyimme asiakkaan kanssa yhdessä .NET sekä Azure Service Fabric teknologioihin globaalista toimintaympäristöstä ja skaalautuvuustarpeista johtuen, kertoo Teemu Niemi Wapicelta. Wapicen IoT-TICKET® tuotteesta hyödynnettiin raportointimoduulia sertifikaatti raporttien muokkaamiseen sekä tulostamiseen. Käyttöliittymä sekä back-end toteutettiin yhteisessä Scrum-tiimissä. Yhteistyö oli näinollen tiivistä sekä sujuvaa, toteaa Niemi.

Lisätietoja: Teemu Niemi, Head of Enterprise and Cloud Solutions Segment, Wapice Oy, puh. +358 10 277 5163

Lue lisää IoT-TICKET®:stä: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/iot-ticket

Suosittelija:

Meillä oli jo aikaisempaa kokemusta hyvästä yhteistyöstä Wapicen kanssa ja yhteistyömme jatkui pilvipalvelun kehitystiimoilta. Tämän lisäksi Wapicelta löytyi ratkaisu myös raportointitarpeisiin, joten päätös laajentaa yhteistyötä oli helppo tehdä.

Jyrki Mikkola, Tuotekehitysjohtaja, Beamex Oy Ab

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Beamex Oy Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia