Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Petri Reinilä – valmistavan teollisuuden ERP asiantuntija

Bloggaus

Kuka on Petri?

Olen toiminut valmistavassa teollisuudessa laajalti eri tehtävissä. Olen ollut mukana mm.: tuotekehityksessä, myynnin ja jälkimarkkinoinnin parissa ja varsinkin tuotannon eri tehtävissä. Erilaiset työtehtävät ovat valmentaneet minua hahmottamaan ja kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Meillä Monitorilla jokaisella on omat vastuut ja vahvuudet, toisaalta täällä me aina autetaan toisiamme, puhelinlinjat ovat aina auki. Meillä Monitorilla on tosi hyvä työporukka.

Minulla on viisihenkinen perhe, johon kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Asumme maaseudulla Perttelissä, Salon lähellä. Ykkösharrastukseni on ratamoottoripyöräily, jota olen harrastanut vuosia. Ratamoottoripyöräilyä tukevaa kuntoliikuntaa harrastan myös satunnaisemmin.

Kenelle MONITOR ERP soveltuu?

MONITOR soveltuu valmistavalle teollisuudelle. MONITOR järjestelmä on käyttäjälle helppo ja helppo oppia, jos on tottunut tietokoneohjelmien käyttäjä. Meillä Monitorilla on myös laaja asiakaskunta, joiden lähtötilannetta pitää ymmärtää: jollekin yritykselle MONITOR voi olla ensimmäinen ERP-järjestelmä, kun taas toiselle yritykselle kyseessä voi olla toinen tai kolmas ERP-järjestelmä. Jotkut taas haluavat uudistaa liiketoimintaansa ja hakevat liiketoiminnan kehitystä, jotta yritys saa läpinäkyvyyttä prosesseihinsa ja että tiedonkulku paranee koko organisaatiossa.

Mikä on parasta nykyisten asioiden kanssa työskentelyssä?

Parasta on se että, pääsen näkemään miten asiakkaat lähtevät kehittämään liiketoimintaansa MONITORin avulla. He saavat järjestelmän, mikä helpottaa heidän työntekoa. Manuaalinen rutiinityö vähenee ja näin ollen työntekijöille jää enemmän aikaa luovempaan työhön. Tästä lähtee hyvä kierre, josta organisaatiot saavat energiaa jatkuvaan kehitykseen. Näin he pääsevät optimoimaan liiketoimintaprosesseja ja parannusta alkaa näkymään mm.: varastoarvoissa, läpimenoajassa, sekä toimitusvarmuudessa. Kaikki nämä yhteenlaskettuna alkavat näkymään viivan alla.

Mitä on tärkeää ymmärtää käyttöönottoon liittyvissä asioissa?

Pitää ymmärtää, että asiakasyritykset voivat olla eri kehitysvaiheessa. Toisin sanoen, tärkeää on yhteisymmärrys, missä vaiheessa asiakas oikeasti on, sekä mikä heidän tulevaisuuden visio on. Vaikkakin MONITOR on matalan kynnyksen järjestelmä ja helppo käyttöönottaa, pitää asiakkaalla olla näkemys omista resursseistaan. Tärkeää on löytää asiakasorganisaatiosta avainpelaajat, joilla on hyvä liiketoimintaprosessien ymmärrys ja rohkeus niiden kehittämiseen.

#teollisuus #monitorerp #valmistavateollisuus

https://www.monitorerp.com/fi/news/news/petri-reinilae-kehityslaehtoeinen-monitor-erp-konsultti/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia