Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parasta testausta Euroopassa

BloggausKnowit Oy on voittanut pääpalkinnon The European Software Testing Awards 2013 –kilpailussa kategoriassa ”Paras julkisen sektorin testausprojekti”. Knowit Oy osallistui kilpailuun yhdessä asiakkaansa Eläketurvakeskuksen kanssa. Palkinnot jaettiin Marriot Grosvenor Square Hotellissa Lontoossa 20.11.2013.

Kilpailussa oli useita mielenkiintoisia kategorioita, joissa etsittiin testauksen ja laadunvarmistuksen onnistumisia eri näkökulmista. Knowit on tarjonnut laajat testauksen ja laadunvarmistuksen palvelunsa Eläketurvakeskuksen projekteihin. Yhteistyö on huolellisesti rakennettu ja tuloksekas, ja se katsottiin hyväksi esimerkiksi hyvin toteutetusta testausprojektista kategoriassa ”Paras julkisen sektorin testausprojekti”. Kilpailun tuomaristo oli asiasta samaa mieltä.

Kilpailuun osallistuminen vaati projektin, testauksen roolin ja saavutuksien huolellista kuvausta. Riippumaton tuomaristo arvioi eri kategorioiden testausprojektit sekä suoritti finalistien ja lopullisten voittajien valinnan. Sophie-Marie Odum, tuomariston puheenjohtaja, ylisti kandidaattien kovaa tasoa - erinomaisia testausprojekteja oli kilpailussa ennätyksellisen paljon. Hän onnitteli voittajia erityisestä onnistumisesta.

Juhana Hietaluoma Eläketurvakeskuksesta on erittäin tyytyväinen voittoon: ”Olemme tehneet vuodesta 2005 hedelmällistä yhteistyötä testauksen ja laadunvarmistuksen saralla Eläketurvakeskuksen projekteissa Knowitin kanssa. Erinomaisesta testaustyöstä on tässä nyt yksi konkreettinen todiste lisää – voitto TESTA Awardsissa. Olemme tästä hyvin iloisia.”

Knowitin toimitusjohtaja Ville Särmälä on erittäin tyytyväinen voitosta: ”Yrityksemme tekee asiakkaidemme menestyksen eteen kaikkensa. Tarjoamme parasta testausta ja laadunvarmistusta, ja tämä näkyy positiivisesti asiakkaidemme liiketoimintojen onnistumisissa asti. Saamamme palkinto on ansaittu tunnustus ei vain tälle tiimillemme vaan kaikille tiimeillemme. Suurkiitokset kaikille ja erityiskiitos Eläketurvakeskukselle, joka lähti rohkeasti tähän kilpailuun kanssamme.”

Pinterest
Knowit logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Knowit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Knowit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Knowit - Muita referenssejä

Knowit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia