Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Accountor helpotti asiakkaidensa elämää Knowitin toteuttaman Extranet-palvelun avulla

ReferenssiAccountorin visio


Accountorin visiona oli tarjota asiakkailleen helppokäyttöinen digitaalinen palvelukanava päivittäiseen tiedonvälitykseen ja yhteydenpitoon. Keskeiset syyt Extranetin lanseeraukseen olivat Accountorin halu parantaa digitaalista asiakaskokemusta, tarjota kanava uusille palveluille ja nostaa sisäisten prosessien tehokkuutta. Näistä lähtökohdista suunniteltiin ja rakennettiin Accountorin uusi Extranet–palvelu SharePoint 2013 –alustalle.

Turvallinen ja käyttäjäystävällinen

Extranet -palvelu tarjotaan käyttöön kymmenille tuhansille Accountor–konsernin asiakkaille kaikissa konsernin kuudessa maassa. Asiakasyritysten määrä ja palvelussa käsiteltävän tiedon sensitiivinen luonne vaati arkkitehtuurin ja tietoturvan huolellista suunnittelua käyttöönottovaiheessa. Extranet mahdollistaa luottamuksellisen tiedon jakamisen turvallisesti eri käyttäjäryhmille saman asiakasyrityksen sisällä. Palveluun liittyvät tiedot, esimerkiksi kirjanpito- ja palkkamateriaalit, ovat helposti löydettävissä Extranetistä ja uudesta materiaalista saa tilattua ilmoitukset.

Skaalautuva ja jatkuvasti kehittyvä

”Osaava kumppani on ollut oleellinen osa onnistunutta projektia. Knowitin kehitysfilosofian mukaisesti räätälöintiä vaativat toiminnallisuudet toteutettiin sovelluksina. Ratkaisu nopeutti palvelun lanseerausta ja toisaalta helpottaa jatkossa ylläpitoa ja kehitystä. Olemme saaneet Knowitilta sparrausapua jatkokehitykseen ja valinneet yhdessä meille sopivimman toimintamallin sen osalta.” toteaa kehityspäällikkö Mikko Mäkipää.

Muuttuvat asiointi- ja työskentelytavat luovat uusia tarpeita digitaalisten palvelujen osalta. Kustannustehokkaasti ja helposti laajennettavissa oleva SharePoint Extranet toimii tehokkaana julkaisukanavana digitaalisille palveluille.

Accountor ja Knowit jatkavat tiivistä yhteistyötä Accountorin asiakkaiden arjen helpottamiseksi Extranetin jatkokehityksen lisäksi mm. Identiteetinhallinnan parissa.

Yhteystiedot:
Accountor
Mikko Mäkipää
Kehityspäällikkö
040 772 2087
mikko.makipaa@accountor.fi

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 100 000 asiakasyritystään yli 2300 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan.

Jos olet kiinnostunut Extranet-palvelun luomisesta oman yrityksesi asiakasyhteydenpidon helpottamiseen, ota yhteyttä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Knowit logo

Tiedot

Tilaaja: Accountor
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miikka Roth, Head of Development, Knowit Experience Finland, 040 501 2319

Lisätietoja

Yritysprofiili Knowit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

C#
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Knowit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Knowit - Muita referenssejä

Knowit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia