Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Knowit valittu Kelan laadunvarmistus- ja testauskumppaniksi

BloggausKnowitille merkittävä sopimus Kelan tietojärjestelmäpalvelujen laadunvarmistuksesta - Kela hankkii ICT-asiantuntijapalveluita noin kuudella miljoonalla eurolla.

Knowit Oy ja Kela ovat allekirjoittaneet sopimuksen Kanta-tietojärjestelmäpalvelujen testauksen asiantuntijapalveluista osana puitejärjestelyä. Knowit Oy sai testauspalvelujen toimittajakilpailutuksessa suurimmat kokonaispisteet ja on kilpailutuksen sääntöjen mukaisesti palveluiden ensisijainen toimittaja.

Sopimuskausi alkoi kesäkuussa 2017 ja päättyy 2021. Neljän vuoden puitesopimuskauden aikana Kela hankkii ICT-asiantuntijapalveluita noin kuudella miljoonalla eurolla.

”Knowitilla on ylivertainen kokemus IT-järjestelmien laadunvarmistajana ja testaustauspalveluiden tarjoajana, ja on erityisen hienoa päästä tarjoamaan kokeneiden asiantuntijoidemme osaamista koko kansan palvelemiseen kehitettyjen järjestelmien laadun varmistamiseen”, sanoo Knowit Oy:n toimitusjohtaja Ville Särmälä.

Kansalaisten, terveydenhuollon ja apteekkien käytössä olevat Kanta-palvelut muodostavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Puitesopimus kattaa testauksen suunnittelun, toteuttamisen ja hallinnan Sähköisen reseptin, Potilastiedon arkiston, Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston, Omakannan, Omakannan omatietovarannon sekä Lääketietokannan tietojärjestelmäpalveluissa.

”Yhteisenä tavoitteenamme Kelan kanssa on varmistaa Kanta-tietojärjestelmäpalveluiden toimintavarmuus sekä hyvä asiakaskokemus loppukäyttäjille, eli meille kaikille. Järjestelmien toiminnan laadunvarmistuksen automatisointi tuo varmasti myös merkittäviä hyötyjä kaikille osapuolille”, Särmälä kertoo.

Tietokantojen ansiosta suomalaisten keskeiset potilastiedot pysyvät tallessa ja seuraavat asiakasta sähköisessä muodossa kaikissa terveydenhuollon palvelupisteissä. Palvelujen laadun varmistaminen sekä tehokas testaaminen ovat olennaisessa osassa toimivan asiakaskokemuksen luomisessa.Lisätietoja

Knowit Oy
Toimitusjohtaja Ville Särmälä
p. +358 400 601 846
etunimi.sukunimi[at]knowit.fi


Kela hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa eri elämäntilanteissa. Kela vastaa myös Kansallisen Terveysarkiston palvelujen tuottamisesta. Lisätietoja: www.kanta.fi

Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut, sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1 850 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com/fi

Pinterest
Knowit logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Knowit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Knowit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Knowit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Knowit - Muita referenssejä

Knowit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia