Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paranna yrityksesi kilpailukykyä – huomioi ERP-hankkeen yhteydessä myös tiedolla johtaminen

BloggausDatan tehokas hyödyntäminen on yksi yritysten tärkeimmistä menestystekijöistä. Reaaliaikaisen ja analysoidun datan avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi paremmin ja tekemään oikeita liiketoimintapäätöksiä oikeaan aikaan – nämä auttavat yritystäsi parantamaan kilpailukykyä ja menestymään yhä haastavammilla markkinoilla. Moderni ERP-järjestelmä sekä tehokkaat liiketoiminta- ja tiedolla johtamisen prosessit ja välineet ovat avaintekijöitä kattavan datan hyödyntämiseen. Siksi ERP:n hankintaprojektissa onkin erityisen tärkeää suunnitella alusta lähtien tehokkaat prosessit ja työvälineet myös datan käytölle.

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on yksi keskeisimmistä yrityksen työkaluista luoden perustan liiketoimintatiedon hyödyntämiseen päätöksenteon tukena. Koska ERP ei kuitenkaan ole raportointityökalu, tarvitsee se rinnalleen joustavan ja helpon tavan datan käsittelyyn: eri tietojen yhdistelyyn, raporttien koostamiseen ja analysointiin sekä tiedon yksityiskohtaiseen ja laajaan tarkasteluun. Tästä syystä liiketoimintatiedon hallinta (Business Intelligence, BI) kuuluu ERP:n rinnalle olennaisena osana. Tässä blogissa esittelemme, miten yrityksesi kannattaa huomioida datan hyödyntäminen ERP-järjestelmän uusimisen yhteydessä.

Tiedolla johtaminen ERP-järjestelmän hankinnan yhteydessä

Valitse kumppani, joka on sekä ERP- että tiedolla johtamisen ratkaisujen asiantuntija

Onnistuneen ERP-hankintaprojektin kulmakivi on yhteistyö sellaisen kumppanin kanssa, jolla on asiantuntijaosaamista sekä ERP- että Business Intelligence -ratkaisuista. Kumppani varmistaa laajalla osaamisellaan ERP-järjestelmän ydinprosessien nykyaikaistamisen ja tehokkaan hyödyntämisen päivittäisessä toiminnassa.

Osaavalla kumppanilla on myös vankkaa kokemusta parhaista tiedolla johtamisen käytänteistä, joilla se auttaa rakentamaan henkilöstöllenne vahvan datalukutaidon. Sitä tarvitaan, jotta henkilöstösi pystyy hyödyntämään ja tulkitsemaan joustavasti ERP:stä saatavaa dataa työssä menestymiseksi.

Kun datan hyödyntämistä tehostetaan kokonaisuudessaan näiden keskeisten järjestelmien yhteiskäytöllä, saa yrityksesi avaimet kilpailuedun rakentamiseen datan avulla.

Lue koko blogi.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Business Intelligence

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia