Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Panosta oikeisiin asioihin kriisin keskellä

BloggausKoronavirus on keikuttanut arkeamme ennennäkemättömällä tavalla. Yrityksillä ei ole juurikaan kokemusta vallitsevan kaltaisista tilanteista, eikä välttämättä tietoa, miten pitää liiketoiminta voimissaan uudessa tilanteessa. Mitä tehdä, jos asiakkaat kaikkoavat ja jäävät koteihinsa? Miten turvata liiketoiminnan jatkuvuus?

Mielestämme digitaalisten kanavien, palveluiden ja tuotteiden toimivuus on liiketoiminnalle paras rokote muuttuvan maailman murroksissa. Aina on hyvä hetki panostaa asiakaskokemukseen, palveluiden kehittämiseen ja digitaalisten kanavien sujuvuuteen. Panostukset eivät toki palvele vain erityistilanteissa, vaan myös, kun asiat palaavat normiuomiinsa.

Me Bitfactorilla haluamme kantaa kortemme kekoon yritysten auttamiseksi. Jaamme piakkoin konkreettisia toimenpiteitä, joilla voimme auttaa varmistamaan liiketoimintanne jatkuvuuden. Erityisesti nyt on oikea aika kokeilla rohkeasti uusia ideoita – ei jäädä odottelemaan. Seuraa kanaviamme ja ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme olla avuksi juuri sinulle!

Pinterest
Bitfactor Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitfactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Digitalisaatio
liiketoiminnan kehitys
Digitaaliset palvelut
Digitaaliset palvelukanavat
Business Design

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Muita referenssejä

Bitfactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia