Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palkka- ja HR-järjestelmät

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Mico Botnia Oy Ab : TIETOPYYNTÖ


Tämä ilmoitus on tietopyyntö, eikä tällä tietopyynnöllä käynnistetä tarjouskilpailua. Tietopyynnön ja mahdollisen tulevan kilpailutuksen kohteena ovat palkka- ja HR-järjestelmät ja niihin liittyvät integraatiot, toteutusprojektit, ylläpito ja jatkokehittäminen. Tietopyynnön tarkoituksena on käynnistää tekninen vuoropuhelu, jonka avulla kartoitetaan markkinoita ja valmistellaan mahdollista kilpailutusta. Hankintayksikkö voi käyttää teknisen vuoropuhelun vastauksia tulevan hankinnan suunnittelussa.

Mico Botnia Oy:ssä on käynnissä projekti, jossa kartoitetaan markkinoilla tarjolla olevia palkka- ja HR-järjestelmiä. HR-järjestelmän uudistamisen tavoitteena on sähköisesti hallinnoida koko työsuhteen elinkaari. Lisäksi HR-järjestelmä tukee osaamisen johtamista ja henkilöstön kehittämistä sekä HR:n ja esimiesten raportointitarpeita. Järjestelmässä on oltava valmiudet rajapintoihin ja sen tulee olla integroitavissa eri järjestelmiin. Tavoitteena on järjestelmien käyttöönotto vuoden 2019 aikana. Lisäksi tavoitteena on saada palkka ja HR-järjestelmäkokonaisuus samalta toimittajalta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia