Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PACE auttaa myyjää onnistumaan

BloggausMyynnin suunnitteluun ja myyjien koulutukseen käytetään aikaa, rahaa ja konsultteja. Kun arki kuitenkin koittaa, on haluttua muutosta kuitenkin tuettava jatkuvasti. Nykyaikana se tarkoittaa digitaalisia työkaluja, jotka tukevat myyjää päivittäisessä työssä.

Myynnin skaalaaminen edellyttää yhdenmukaista toimintamallia ja työkaluja, jotka tukevat tehokasta toteutusta. CRM-maailman haaste on niiden laajuus ja epäintuitiivisuus, avustavien Sales Enablement -ratkaisuiden taas niiden ”pistemäisyys”. Useat työkalut ja ylimääräiset toiminnot heikentävät tavoitetta prosessin tehokkuudesta.

 

PACE on SaaS-ratkaisu myynnin digiavusteisuuteen. PACE auttaa asiakkaitamme skaalaamaan ”myynnin pelikirjan” tai muut halutut toimintamallit asiakastyön kaikissa vaiheissa – ennen tapaamista, tapaamisen aikana ja tapaamisen jälkeen.

PACE - Esimerkkimoduulit.png

Asiakkaamme ovat kertoneet meille tyypillisistä myynnin haasteistaan. Näin olemme niitä ratkoneet:

1. Toistuvien rutiinien automatisointi mahdollistaa enemmän aikaa asiakkaiden kanssa


Myynnin volyymi ja tulos kasvaa luonnostaan, kun myyjien aika käytetään tärkeimpään tarkoitukseensa eli asiakastyöhön. Toistuvat askareet säteilevät organisaatioon tehottomuutta ja niihin löytyy järkevämpiä toteutustapoja. 

PACEn AgendaMuistio, Dynaamiset esityselementit, Automatisoitu neuvonta ja Ehdotusten yhteenveto -osilla asiakasviestintä tehostuu ja on aina parhaiden käytäntöjen mukaista. Aikaa säästyy tapaamisen valmistelulta, kotitehtäviltä sekä esitysmateriaalien koostamiselta.

2. Brändin mukainen asiakastapaaminen on paras markkinointikanava


Kaikki asiakaskohtaamiset eivät johda kauppaan, mutta laadukas myyntikokemus luo asiakkaalle ensivaikutelman siitä, millaista yhteistyötä tulevaisuudessa voisi odottaa. 

PACEn Esitysten hallintaEsitystyökalu ja sisäänrakennettu Myynnin tuki auttavat parhaiden käytäntöjen skaalaamista kaikkiin myyntikohtaamisiin.

Myyntitapaaminen edustaa yrityksen brändiä, tapaa puhutella asiakasta ja ratkoa ongelmia. Selkeä ja ammattimainen esitystapa sekä myynnin tuki vapauttaa myyjän sparraamaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan ilman, että jotakin oleellista unohtuu.

Nykyisin myös asiantuntija on usein myynnillisessä roolissa. Työhön kuuluva myynti voi olla epämukavuusalue, mitä vältellään. Kun osaava asiantuntija saa tuen myyntikohtaamisen läpivientiin, voidaan tapaamisista saada aikaan hieno kokemus asiakkaalle sekä asiantuntijalle.

3. Systemaattisesti kerättävä asiakastieto parantaa myyntimahdollisuuksia


Asiakassuhteiden luomisen ja kehittämisen perusta on tarjottavien ratkaisujen mukauttaminen asiakkaan liiketoimintaa täydentäväksi, eikä asiakkaan mukauttamista tarjottuun tuotteeseen sopivaksi.

PACEn KartoitustyökaluSuosittelukone ja Laskuriratkaisut varmistavat, että myyjä kerää dialogin aikana yrityksenne kannalta tärkeän asiakastiedon liittyen asiakkaan nykytilanteeseen, suunnitelmiin ja preferensseihin. 

Tapaamisen aikana pyritään ymmärtämään yhdessä asiakkaan kanssa, mikä ratkaistava ongelma on. Tämä systemaattisesti kerättävä asiakastieto on myyvän organisaation kannalta erittäin arvokasta, sillä se ei ole saatavissa muista lähteistä kuin suoraan asiakkaalta.

Dialogin aikana kerätty asiakastieto voidaan siirtää PACEsta suoraan CRM:ään ja PACE voi hyödyntää tapaamisen aikana CRM:n ja ulkoisten datalähteiden tietoja.

4. Kauppa syntyy vain, jos asiakas ymmärtää ratkaisun arvon


Sanat kuten “paremmin”, “nopeammin” tai “helpommin” eivät todista arvoaan ennen kuin ne voidaan avata numeroin.

Konkreettisen ymmärryksen saavuttamiseksi kannattaa ratkaisun arvo kuvata asiakkaalle mahdollisimman selkeästi. Autamme asiakkaitamme kertomaan mitä ”paremmin” todella tarkoittaa ja tarjoamme myyjälle oikeat välineet, joilla osoittaa todellinen asiakasarvo. 

PACE:n Business case – ja tarjouslaskurit auttavat myyjää esittämään ratkaisun arvon jo tapaamisen aikana. 

Asiakkaalle karkeakin “euroistaminen” ja hyötyjen selkeä esittäminen auttaa herättämään kiinnostuksen. Business-case tai visuaalinen tarjous helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan ostoprosessia.

PACE - Esimerkkejä toteutetuista ratkaisuista.png

Halutessanne tehdä myynnistä ratkaisevan kilpailuedunvoimme yhdessä sparrata nykyisistä haasteistanne ja niiden ratkaisemisesta.

PACE auttaa myyjää myymään paremmin ja auttaa asiakasta ymmärtämään tarjottavan ratkaisun arvon. 

Pinterest
PACE logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PACE kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Testaus ja laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Pankki ja vakuutus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Sales Enablement

Siirry yrityksen profiiliin PACE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PACE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

PACE - Muita referenssejä

PACE - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia