Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Brändin mukainen asiakaskohtaaminen on paras markkinointikanava

post_image

TarjontaErityisesti B2B liiketoiminnassa asiakastapaamiset ovat tärkeä markkinointikanava. Kaikki asiakaskohtaamiset eivät johda kauppaan, mutta laadukas myyntikokemus luo asiakkaalle ensivaikutelman siitä, millaista yhteistyötä tulevaisuudessa voisi odottaa. 

Myyntitapaaminen edustaa yrityksen brändiä, tapaa puhutella asiakasta ja kertoa palveluista. PACE tukee selkeää ja ammattimaista esitystapaa sekä brändin mukaista asiakasviestintää ennen tapaamista, tapaamisen aikana ja tapaamisen jälkeen.

PACE:n kartoitustyökalu mahdollistaa esim. asiakaskokemustiedon parametrisoidun keräämisen jo tapaamisen aikana. Tämä parantaa halutun data määrää ja laatua sekä mahdollistaa arvokkaan keskustelun asiakkaan kanssa.

Asiakkaamme tehostavat myyntiprosessiaan ja tukevat liidi-tuotantoa hyödyntämällä PACEn automatisoitua neuvontaa. Siinä loppuasiakas voi itsenäisesti verkon yli vastata esitettyihin monivalintakysymyksiin ja saada vastaustensa pohjalta hänelle personoidun vastauksen tai suositellut toimenpiteet. Samalla myynti saa jo ennakkoon tietoja asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta.

Tutustu laajemmin PACEn myyntiä tukeviin toiminnallisuuksiin kohdassa myynti.

Pinterest
PACE logo

PACE:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

PACE:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta PACE:n tarjontaa

PACE:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

PACE kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia