Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PACE

PACE on markkinoiden laajin Sales Enablement -ratkaisu myynnin ja asiakkuuksien hoidon tehtäviin. PACE auttaa myyjää onnistumaan skaalaamalla yhteiset toimintatavat ja säästää aikaa automatisoimalla toistuvia rutiineja.

PACE - Yritysesittely

PACE on Rohea Oy:n tuottama SaaS-ratkaisu, joka tukee myynnin ja asiakastyön tehokkuutta ja laatua.

PACE tukee myyjää ennen asiakastapaamista, sen aikana ja sen jälkeen. PACE integroituu CRM:n ja muiden asiakastyössä käytettävien järjestelmien kanssa säästäen myyjän aikaa.

PACE sisältää useita toiminnallisuuksia, jotka tukevat yhtenäistä toimintaa asiakaskohtaamisissa, asiakastiedon tallentamista ja ratkaisun esittämistä.

Asiakkaitamme ovat organisaatiot, jotka haluavat tehdä asiakastyöstä kilpailuedun. Myynti-, asiantuntija- ja asiakaspalvelutiimit ovat kooltaan kymmenistä satoihin ihmisiin.

Lähtökohtamme PACE:n suunnittelussa on käyttäjä. Asiakastyö tapahtuu ihmisten välillä ja sitä tukevan työkalun tulee olla hyödyllinen ja helppokäyttöinen.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 2087100-6
Perustettu 2007
Www www.paceautomation.io
Puh +358 50 351 4188
E-mail risto.innanen@rohea.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(3)
Dokumenttien hallinta
(3)
Integraatiot
(3)
Ketterät menetelmät
(3)
Laadunvarmistus
(3)
Pilvipalvelut / SaaS
(3)
Sisällönhallinta
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(2)
Pankki ja vakuutus
(2)
Julkishallinto
(1)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
IT
(0)
Kauppa
(0)
Media
(0)

Teknologia

Microsoft
(0)
Salesforce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(3)

Omat tagit

Sales Enablement
Myynnin automaatio
Myynnin johtaminen
ratkaisumyynti
myyntityökalu
Myynnin tuki
Myynnin laatu
Asiantuntijamyynti

PACE - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFennian onnistunein kehitysprosessi

"PACE on ollut onnistunein yhteistyöhanke Fennian historiassa. PACE:n kautta saavuttamamme hyödyt ylittävät kaikki odotuksemme."

-- Taru Luontama, Director of Corporate Underwriting

Näytä referenssi

ReferenssiFennia kiittää korkeasta ROIsta

"Tiivis yhteistyö PACEn kehityksessä on ollut sujuvaa ja käyttöönotto on onnistunut hyvin. ROI on ollut korkealla tasolla."

-- Seppo Vihervaara, Director of Risk Management Services

Näytä referenssi

ReferenssiBusiness Finland ja asiakastyön digiavusteisuus

"Business Finland on ottamassa seuraavan askeleen asiakastyön digiavusteisuudessa. Rohea osoitti ymmärrystä koko hankintaprosessin ajan asiakassuhteiden ja -kohtaamisten kehittämiseen tarvittavista ratkaisuista ja ymmärsi Business Finlandin tavoitteet. PACE-palvelualusta on vakuuttava ja kattava ratkaisu asiakastyön digiavusteisuuden luomiseksi. Odotamme innolla yhteistyötä Rohean kanssa."

-- Tomi Rauste, Senior Director

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

PACE - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Usein myös asiakaspalvelijoiden toivotaan tekevän kullekin asiakkaalle sopivaa lisämyyntiä. Heillä ei kuitenkaan ole varsinaisten myyjien tapaan siihen koulutusta, varmuutta, kokemusta ja tietoa. Myös asiakaspalvelijoiden myynnillistä asennetta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Asiakkuudenhallinta CRM

Jos kymmenen oman yrityksesi myyjää tapaisi saman asiakkaan, olisivatko CRM:ään tallennetut tiedot samanlaisia? Tuskin. Siksi asiakkaamme käyttävät PACEa, joka parametrisoi ulkoisista järjestelmistä ja asiakkaalta kerättävän tiedon. Näin sitä voidaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Erityisesti B2B liiketoiminnassa asiakastapaamiset ovat tärkeä markkinointikanava. Kaikki asiakaskohtaamiset eivät johda kauppaan, mutta laadukas myyntikokemus luo asiakkaalle ensivaikutelman siitä, millaista yhteistyötä tulevaisuudessa voisi odottaa.  ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

PACE auttaa myyjää ja asiantuntijaa, kun asiakas kohdataan kasvokkain, videoneuvottelussa, puhelimessa tai verkossa. PACE tukee CRM:ää tilanteissa, joissa asiakas kohdataan. Se hyödyntää CRM:n tietoja ja tuottaa dataa tapaamisen pohjalta.  Ennen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

PACE - Referenssit

PACE - Bloggaukset

PACE - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

PACE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku