Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myynnin digiavusteisuus auttaa myyjiä onnistumaan

post_image

TarjontaPACE auttaa myyjää ja asiantuntijaa, kun asiakas kohdataan kasvokkain, videoneuvottelussa, puhelimessa tai verkossa. PACE tukee CRM:ää tilanteissa, joissa asiakas kohdataan. Se hyödyntää CRM:n tietoja ja tuottaa dataa tapaamisen pohjalta. 

Ennen asiakaskohtaamista PACE esittää halutut asiakas- ja asiakkuustiedot visuaalisessa muodossa, valmistaa asiakkaan tapaamiseen agendan tai asiakkaalle lähetettävän esikyselyn avulla ja luo personoidun esityksen halutun asiakassegmentin tai tapaamistyypin pohjalta.

Tapaamisen aikana PACE tukee käytävää keskustelua ja auttaa ohjaamaan tapaamista asiakkaan tilanteen pohjalta. Myyjällä on jatkuvasti tukenaan sisäänrakennettu myynnin tuki. Tapaamisen edetessä myyjällä on tukenaan asiakkaalta kysyttävät kysymykset sekä mahdollisuus tallentaa tärkeä asiakastieto helposti parametrisoidussa muodossa.

Tapaamisen aikana kerätyn tiedon pohjalta myyjä voi luoda asiakaskohtaisia business case -tai tarjouslaskelmia ja muokata niitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Tapaamisen jälkeen PACE tukee oman myyntiprosessinne mukaisia seuraavia askeleita. Jos asiakkaalle halutaan lähettää muistio, tarjous, yhteenveto asiakkaalle soveltuvista ratkaisuista tai vaikka business case -laskelma, PACE auttaa luomaan halutut dokumentit ja lähettämään ne asiakkaalle. Lisäksi tapaamisen aikana syntyneet tiedot tehdyistä toimenpiteistä ja tärkeä asiakastieto siirtyy automaattisesti CRM:ään säästäen myyjän ja asiantuntijan aikaa.

Pinterest
PACE logo

PACE:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

PACE:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta PACE:n tarjontaa

PACE:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

PACE kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia