Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Outin matka asiakasvastaavaksi - kokonaisvaltainen kumppanuus syntyy avoimesta keskustelusta

BloggausKokonaisvaltainen, aito kumppanuus vaatii molemmilta osapuolilta avoimuutta ja aktiivista keskustelua. Me eCraftilla haluamme olla yrityksellesi aito kumppani, johon voit luottaa. Yrityksesi liiketoiminnan ymmärtäminen on meille tärkeintä. Olemme toki myös teknologian ammattilaisia, mutta teknologian hyödyt tulevat esille vain ymmärtämällä liiketoimintasi tarpeita kunnolla. Tähän pääsemme avoimen keskustelun kautta. Näin pohtii eCraftilla Customer Success Managerin tehtävissä työskentelevä Outi Ikävalko-Kärki.

Näkökulmia asiakkaan ja toimittajan perspektiivistä

Outi Ikävalko-Kärki on työskennellyt pitkään ennen eCraftille tuloa erilaisissa liiketoiminnan kehitysprojekteissa sekä asiakkaan että toimittajan puolella. Nyt hän työskentelee eCraftin asiakkaita palvellen Customer Success Managerin roolissa. Hän katsoo kehityshankkeita taustansa vuoksi luonnollisesti aina molemmista näkökulmista.

“Asiakkaalle on tärkeää, että järjestelmätoimittajalla on laaja kokonaisymmärrys yrityksen liiketoiminnasta, eikä pelkästään teknistä osaamista yksittäisestä järjestelmästä”, sanoo Outi.

“Todellista arvoa asiakas saa toimittajalta silloin, kun toimittajan asiantuntijat ymmärtävät kokonaisuuksia ja näkevät mahdollisuuksia, mitä voi tehdä ja miten kehittää ratkaisuja ja prosesseja tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeita. Tämä vaatii avointa keskustelua”, selventää Outi kokonaisvaltaisen kumppanuuden hyötyjä.

Outi on ollut mukana globaaleissa ja paikallisissa ICT- ja datahankkeissa, joissa on mm. suunniteltu ja otettu käyttöön toiminnanohjausratkaisuja, uusittu data-alustoja ja tietovarastoja, rakennettu analytiikkaratkaisuja sekä kehitetty digitaalisia data- ja asiointipalveluita B-to-B-asiakkaille.

”Ratkaisujen kehittämisessä saan päästää valloilleen ideoijan, joka sisälläni asuu. On hyvä kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja, miettiä asiaa laatikon ulkopuolelta. Uusista ideoista minut taitaa muistaa moni kollega, alainen, esimies ja asiakas vuosien varrelta”, jatkaa Outi.

”Kokemukseni digitaalisten palveluiden kehittämisestä on lisäksi luonut minulle vakaumuksen käyttäjien ja asiakkaiden kuunteluun, suosittelen sitä aina asiakkailleni.”

Lue Outin inspiroiva uratarina kokonaisuudessaan täältä.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia