Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Onnistuneen projektiliiketoiminnan edellytyksiä – tietojen läpinäkyvyys, reaaliaikaisuus ja täsmällinen kustannusten seuranta

BloggausProjektiliiketoiminta vaatii tietojen läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta. Yrityksesi tarpeisiin suunnitellulla modernilla liiketoimintaratkaisulla tuet projektibisnestäsi niin, että täsmällinen kustannusten seuranta on mahdollista läpi koko projektin elinkaaren. Hallitun projektinseurannan avulla pystyt tekemään päätöksiä ja tarvittaessa reagoimaan muutoksiin. eCraftin ratkaisukokonaisuus pohjautuu Microsoft Dynamics 365:een, joka skaalautuu yritysten erilaisiin tarpeisiin ja eri toimialoille.

Projektiliiketoiminnassa kulujen kohdistaminen oikein ja riittävällä tarkkuudella on yksi onnistumisen avaimista. Tämä saattaa muodostua haasteeksi mitä enemmän projektissa on toimijoita ja osapuolia. Tämän seurauksena yritykselle voi aiheutua turhia kustannuksia, jotka olisi voitu välttää modernin, projektibisnestä tukevan liiketoimintaratkaisun sekä läpinäkyvän, reaaliaikaisen datan avulla. Kattavan, aiempiin projekteihin liittyvän, datan perusteella projektibisnestä voi tehostaa ja kehittää. Tietojen oikeellisuus, ajantasaisuus ja läpinäkyvyys ovat projektibisneksessä erityisen tärkeitä.

Projektiliiketoiminnan kehittämistä - vaikutus projektin eri vaiheisiin

Onnistuneen projektin perusedellytyksiä on asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen. Tämä vaatii oman projektiliiketoiminnan strategian ymmärtämistä:

  • millä toimialalla yrityksesi toimii ja mitä vaatimuksia toimiala asettaa liiketoiminnallesi
  • millaisessa markkinatilanteessa yrityksesi kamppailee
  • millaista kilpailuetua yritykselläsi on verrattuna kilpailijoihin.

Kaikki tämä vaikuttaa yrityksesi mittaristoon - siihen, mitä tunnuslukuja ja millä tasolla niitä yrityksessäsi on tarpeen seurata. Keräämäsi datan on oltava luotettavaa ja vertailukelpoista, jotta voit luottaa käyttämiisi tunnuslukuihin ja jotta voit tehdä niiden pohjalta oikeita päätöksiä.

Yrityksesi toimiala ja kokoluokka vaikuttavat liiketoimintajärjestelmälle asetettaviin vaatimuksiin ja järjestelmältä vaadittaviin kyvykkyyksiin.

Projektibisnestä tukevalla modernilla liiketoimintajärjestelmällä voit tehostaa ja kehittää yrityksesi toimintaa projektien kaikissa eri vaiheissa: niin projektien suunnittelussa ja toteutuksessa kuin projektien analysoinnissa ja jälkilaskennassakin.

  • Projektin suunnittelu: hyvin valmisteltu projekti vaikuttaa koko projektin ennakoituun etenemiseen ja tuo valmiudet kohdata mahdolliset haasteet ja yllätykset, joita saatetaan projektin aikana kohdata.
  • Projektin läpivienti ja hallinta: projektinaikainen kustannusten ja valmiusasteen kehittymisen seuranta johtaa onnistuneeseen projektiin ja mahdollistaa oikea-aikaisen reagoinnin, kun sitä tarvitaan.
  • Projektin seuranta: projektin jälkeinen analysointi ja jälkilaskenta vaikuttavat tulevien projektien menestykseen ja tehostumiseen.

Hyvän järjestelmän avulla kerätty reaaliaikainen ja luotettava data liiketoiminnastasi auttaa sinua tunnistamaan niitä asioita, joita yrityksesi tulisi kehittää. Luotettavan datan perusteella pystyt tekemään päätöksiä, jotka vaikuttavat yrityksesi menestymiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Projektiliiketoiminta

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia