Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiimimme tekee ketterästi ratkaisuja perustuen Microsoftin Azure - teknologioihin

post_image
Tarjonta

Data Engineering ja BI - raportointi

Data Engineering – tiimimme tekee konsultointiprojekteja perustuen Microsoftin Azure – pilvipalveluun. Erilaisten dataratkaisujen teko Azuren pilvialustan päälle on helppoa, lopputulos on tyypillisesti halvempi sekä ylläpidettävämpi kuin vanhat on premises – ratkaisut.

Ready Solutionsin Data Engineer – tiimi toimittaa haluamasi ratkaisun arkkitehtuurisuunnittelusta ja prosessimallinnuksesta toteutukseen saakka. Suosimme alla olevia teknologioita Azure-ratkaisuja suunnitellessa:

  • Azure SQL
  • Azure Synapse Analytics
  • Blob Storage
  • Azure Data Lake
  • Azure Data Factory

Lähdemme aina liikkeelle PaaS tai Serverless – arkkitehtuurimalleista, jotka tyypillisesti nopeuttavat dataratkaisun kehitystyötä, alentavat ylläpitokuluja sekä parantavat ratkaisun skaalautuvuutta. Olemme Microsoftin Gold – tason kumppani Data Analytics ja Data Platform osa-alueilla.

Tiimimme on mukana Suomen suurimmissa Azure Data Platform – projekteissa. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne!

Pinterest
Ready Solutions Oy logo

Ready Solutions Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Ready Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Ready Solutions Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Ready Solutions Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiNokian kaupunki – Data-alusta Azuressa tarjoaa skaalautuvan ympäristön tiedolla johtamiseen ja analytiikkaan

TAUSTAA Nokian kaupungilla haettiin ketterästi toimivaa tiedolla johtamisen kumppania ja Ready Solutions Oy valikoitui Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Analytiikka, +9 muutaArkkitehtuuri, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, azure data platform, Data platform

Premium

ReferenssiData-alustan ketterää kehittämistä energia-alalla

Leppäkoski kehittää ketterästi liiketoimintatiedon hallinta-alustaansa Leppäkoski Groupin tavoitteena oli ottaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +20 muutaMarkkinointi, Myynti, Taloushallinto, Tuotanto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Azure, Microsoft, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Azure data factory, Power BI, azure, Azure SQL, Git, integraatio

Premium

ReferenssiAgile data warehouse development - Case If P&C

Large scale implementation of data warehouse needs a team of agile developers. Read below how Ready Solution’s skilled Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Integraatiot, Ketterät menetelmät, +11 muutaAzure, IBM, Microsoft, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Teradata, Data Engineering, Tietomallit, DataPlatform

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ready Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia