Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nepton auttaa Musiikkitaloa tarjoamaan kävijöilleen parempia elämyksiä

Referenssi
Musiikkitalo hyödyntää Neptonia erityisesti jaksotyöaikaa tekevien työntekijöiden työhyvinvoinnin seuraamiseen. Työntekijät ovat tyytyväisiä helppoihin tapoihin kirjata työaikaa, ja esihenkilöt pitävät erityisesti helposta hallinnoinnista. Musiikkitalolle oli myös tärkeää saada kaikki toiminnot jo olemassaolevaan kulkutunnisteeseen, sillä talossa on yli 1600 ovea. Helsingin Musiikkitalo on kaikille avoin konsertti- ja tapahtumatalo, jossa järjestetään vuosittain yli 1500 erilaista tapahtumaa.  

Toiveet työajanhallinnalle

Musiikkitalon palvelupäällikkö Terhi Wennström kertoo, että he valitsivat Neptonin työajanhallintajärjestelmän, koska se on helppokäyttöinen niin työntekijöille kuin myös heidän hallinnolliselle puolelleen. Tärkeä valintakriteeri oli sekin, että Neptonilla voi tehdä vuorosuunnittelua ja seurata toteutuneita työtunteja samassa järjestelmässä. Nepton mahdollisti myös eri työaikamuotojen suunnittelun, hallinnan ja tulkinnan.

Jaksotyöaikamuoto hyvin yleinen Musiikkitalolla

Musiikkitalolla tapahtuu päivisin sekä iltaisin, ja jaksotyöaika onkin heillä tästä syystä hyvin yleinen työaikamuoto. Tunteja on helppo suunnitella sekä hallinnoida Neptonissa, ja sitä kautta myös resursointi on vaivattomampaa.

-Neptonin avulla varmistamme sen, että tapahtumamme onnistuvat ja oikeat tekijät ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa, Terhi kertoo.

Ei lisää tunnuksia, salasanoja tai lipuskoja ja läpysköjä

Kertakirjautuminen on mahdollista Neptonissa, jolloin lisää tunnuksia tai salasanoja ei tarvita. Musiikkitalolle merkityksellistä oli se, että Neptonin RF-ID pystyttiin liittämään heidän vanhaan kulkutunnisteeseensa, koska talossa on yli 1600 ovea.

-Ei yhtään lisää lipuskoja ja läpysköjä sinne avainnippuun. Samoin se, että suunnitellut työvuorot voi ajaa yhdellä napin painalluksella Googlekalenteriin, on tosi kätevä ja helppo tapa, Terhi kiteyttää.

Työajanhallinta osana työhyvinvointia

Neptonissa on kaikki tärkeä data työhyvinvoinnin seuraamiseen. Järjestelmä ei ole pelkästään lainmukainen kellokorttijärjestelmä, vaan todellinen työkyvyn johtamisen väline, Terhi sanoo. Työntekijän kannalta Nepton on kätevä siksi, että se tarjoaa eri tapoja työtuntien kirjaamiseen. Tunteja voi kirjata mobiilisti, päätteeltä tai kirjauslaitteita hyödyntäen. Kaikkia eri vaihtoehtoja voi käyttää ristiin ja tuntikirjausohjelman käytön oppii noin 5–7 minuutissa.

Miksi Nepton?

Nepton on täysin kotimainen sekä sataprosenttisesti pilvipalvelu, ja sitä kautta erittäin kustannustehokas. Terhi kehuu Neptonin olevan erittäin tärkeä kumppani Musiikkitalolle ihan jokapäiväisessä elämässä:

-Kun järjestelmä toimii hyvin ja kun sitä käytetään hyvin, myös meidän konsertti- ja tapahtumakävijämme pääsevät kokemaan paremman sekä onnistuneemman elämyksen Musiikkitalolla.

Katso referenssivideo YouTubessa: Case Musiikkitalo - Nepton Työajanseuranta

Welcome to Musiikkitalo – Helsingin Musiikkitalo

Lue lisää Suomen suosituimmasta työajanseurannasta >

Suosittelija:

Kun järjestelmä toimii hyvin ja kun sitä käytetään hyvin, myös meidän konsertti- ja tapahtumakävijämme pääsevät kokemaan paremman sekä onnistuneemman elämyksen Musiikkitalolla.

Terhi Wennström, Musiikkitalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Saarni Nepton Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin Musiikkitalo Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Saarni Nepton kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Omat tagit

työajanseuranta
HR-järjestelmä
työajanhallinta
mobiili työajanseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Saarni Nepton kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Saarni Nepton - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Saarni Nepton - Muita referenssejä

Saarni Nepton - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia