Nepton tarjoaa digitaalisia työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun ratkaisuja yrityksille. Autamme tekemään työstä tuottavampaa ja sen johtamisesta helpompaa.

Nepton Oy Perustiedot

Yritysesittely

Nepton tarjoaa digitaalisia työajanhallinnan ratkaisuja, joiden avulla yritykset parantavat työajanseurantaa, automatisoivat palkanlaskentaa sekä tehostavat työnsuunnittelua, henkilöstötietojen hallintaa ja raportointia. Nepton on Suomessa edelläkävijä työajanhallinnassa ja työtehon mittauksessa.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen, modulaarinen ja räätälöitävä Internetin yli toimiva pilvipalvelu, joka tarjoaa työaikakirjanpidon, palkka-aineiston tulkinnan, tehtäväsuunnittelun ja työsuhteiden hallinnan kokonaisratkaisun. Palvelussa on valmiit rajapinnat palkka-, henkilöstöhallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin, työtunteja voidaan kohdistaa eri projekteille tai kustannuspaikoille ja tulkita erilaisten työehtosopimusten mukaan.

https://vimeo.com/206562553
Työntekijöitä
32
Y‑tunnus
1620679‑1
Perustettu
2001
www
Email
myynti@nepton.fi
Puh
09 4177 0777
Sosiaalinen media
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: HR, Projektinhallinta, Taloushallinto

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Android, iOS, Javascript, PHP, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Nepton, HR järjestelmät, Palkkahallinto, työajanhallinta, työajanseuranta, työvuorosuunnittelu, projektiseuranta

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Nepton on kasvuyritys, jonka tarinaa teemme kaikki yhdessä. Tulevaisuuden tavoitteemme ovat erittäin kunnianhimoisia. Töitä teemme tosissamme, mutta rennosti. Tärkeimpiä arvojamme ovat yhteishenki ja työssä jaksaminen. Meillä ei pomoteta – kaikki tukevat ja jeesaavat toisiaan. Työt tehdään työaikana. Vapaa-ajalla levätään ja nautitaan elämästä.