Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon

ReferenssiCaverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Caverion Oyj on yksi Euroopan johtavista teknisen huollon ja kunnossapidon ratkaisuja tarjoavista pörssiyhtiöistä. Yritys suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Caverionin visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä.

Toimialan digitalisoituessa vahvasti, Caverion yhdessä Wapicen kanssa, on kehittänyt uuden IoTFlex- palvelukonseptin ennakoivaan huoltoon. Wapicen IoT-TICKET®-alustaan pohjautuvassa palvelussa älykkäiden antureiden avulla mitataan koneiden todellista kuntoa ja ennustetaan mahdollisten vikojen esiintymistä analytiikan keinoin. IoTFlex on Caverionin käyttämä markkinointinimi Wapicen tarjoamasta IoT-TICKET®-ratkaisusta.

Palvelua on kehitetty älykkäämmäksi lisäämällä palvelukonseptiin analytiikkaa ja konenäköratkaisuja. IoT-TICKET®:in avulla uudetkin tekniikat voidaan ottaa käyttöön lähes rutiininomaisesti ja tekemisessä on päästy sujuvaan palvelutason kehitykseen ja ylläpitoon. Tekeminen kohdistuu asiakkaan lisäarvon kasvattamiseen, eikä pääasiassa ohjelmistoon, kertoo Tuomo Härkönen, Digitalisaatiojohtaja, Caverion Oyj.

– Ennakoivan kunnossapidon lisäksi asiakkaamme käyttävät järjestelmää myös erilaisiin mittaustarpeisiin, kuten öljyn partikkelimittauksiin, saattolämmitysten vikaantumisen ennustamiseen ja erilaisiin kunto- ja värähtelymittauksiin. Huoltotoiminnan kohdistaminen todellisen asiakastarpeen mukaan alkaa olla perusedellytys kannattavalle huoltotoiminnalle. Paremman tilannekuvan ansiosta myös talous- ja ympäristöriskien hallintaa sekä työturvallisuutta saadaan parannettua, sillä riskitekijät voidaan todeta realiaikaisesti ja siten varautua niihin etukäteen – jatkaa Härkönen.

IoT-TICKET®:in käyttööonotto, sovellusten teko ja ylläpito on tehty helpoksi. Alusta huomioi myös data-analytiikan kasvavan merkityksen ja sillä on helppo ottaa käyttöön sekä erillisiä analytiikkaservereitä, että käyttää helppokäyttöistä sisäistä analysointityökalua. Analysoidun datan lisääminen pilveen muodostaa selkeää kilpailuetua asiakkaillemme -kertoo Wapicen kehitysjohtaja Markus J. Mäkelä.

Lisätietoja: Markus Mäkelä, Development Director, Wapice Oy, puh: +358 10 277 5014

Lue lisää IoT-TICKET®:stä

Suosittelija:

Palvelua on kehitetty älykkäämmäksi lisäämällä palvelukonseptiin analytiikkaa ja konenäköratkaisuja. IoT-TICKET®:in avulla uudetkin tekniikat voidaan ottaa käyttöön lähes rutiininomaisesti ja tekemisessä on päästy sujuvaan palvelutason kehitykseen ja ylläpitoon. Tekeminen kohdistuu asiakkaan lisäarvon kasvattamiseen, eikä pääasiassa ohjelmistoon.

Tuomo Härkönen, Digitalisaatiojohtaja, Caverion Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Caverion Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

IT
Kiinteistöala
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IoT
ennakoiva huolto
Digitalisaatio

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia