Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miltä moderni CRM-järjestelmä näyttää vuonna 2018?

BloggausCRM-järjestelmän perinteinen mielikuva myynnin, asiakaspalvelun ja markkinoinnin järjestelmänä on vanhentunut. CRM tarjoaa ratkaisuja mm. kenttätyönohjaukseen, projektinhallintaan ja markkinoinnin automaatioon. Yrityksien olisi hyvä tunnistaa, mitä mahdollisuuksia moderni CRM tarjoaa sekä millä tavoilla niitä voidaan hyödyntää.


Entistä vahvempi rooli asiakasymmärryksen ja asiakaspalvelun kehittämisessä


Sosiaalinen kuuntelu: Asiakkaiden kuuntelun merkitys on kasvanut asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanavien siirtyessä yhä enemmissä määrin verkkoon. Some toimii nykyään niin palaute- kuin kyselykanavana. Harvalla firmalla on varaa olla seuraamatta omaan yritykseen liittyvistä keskusteluista somessa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen ja kehittäminen: Olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen on edullisempaa, kuin uusasiakashankinta. Sen vuoksi on tärkeää, että yrityksillä on käytössään oikeat työkalut asiakastyytyväisyyden mittaamiseen ja kehittämiseen. Moderni CRM tarjoaa yritykselle työkalut toistettavien testausasetelmien toteuttamiseen ja tuloksien visualisointiin.


Työkalu älykkään myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Social selling: Hyödynnä verkostoja ja asiantuntijaverkostoja myyntityössä. Kuuntele asiakkaitasi – millaisissa verkostoissa he viihtyvät ja mistä he keskustelevat? Varmista, että sinulta löytyy tarpeeksi asiantuntijamateriaalia tueksi aiheesta lisätietoa etsivälle kohderyhmälle.

Mikromarkkinointi: Kuuntele asiakkaitasi ja kerrytä heistä tietoa. Moderni CRM tarjoaa yritykselle mahdollista suunnitella ja kohdistaa toimintojaan datan pohjalta. Mikromarkkinoinnissa tuotetaan kohdennettua markkinointisisältöä datasta tunnistetuille segmenteille.

Big data: Liidien prospektointi on tärkeä osa älykästä myyntiä. Nykyisin sen tukena voidaan hyödyntää Big Dataa rikastamassa CRM:n toimintaa. Big datan avulla esimerkiksi epäsuorat ostosignaalit voidaan tuoda osaksi liidien pisteytystä.


Koneäly tuo lisäarvoa asiakkuudenhallintaan jo nyt

Chatbotit, eli palvelubotit tuovat lisäarvoa ja tehokkuutta asiakaspalveluun tälläkin hetkellä. Dynamics 365 -ratkaisu hyödyntää koneälyä entistä tehokkaamman ja älykkäämmän asiakaspalvelun toteuttamisessa. Koneälyn rooli asiakaskokemuksen tuottamisessa todennäköisesti vain kasvaa tulevaisuudessa.

Lue koko artikkeli blogistamme tai nappaa vinkit onnistuneeseen CRM-hankintaan ja käyttöönottoon maksuttomasta oppaastamme.

Pinterest
eCraft Oy Ab logo

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

Crm
Social selling
asiakasymmärrys
Big data -analytiikka
Microsoft Dynamics CRM
Myynnin ja markkinoinnin integraatio

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia