Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikrobioni Oy - Kehitimme mobiilisovelluksen asiakkaillemme

ReferenssiOlemme Talentreen kanssa lähteneet vuonna 2016 liikkeelle strategisista keskusteluista ja strategian sekä toimenkuvien kirkastamisesta. Olemme päivittäneet yhdessä organisaatiomallimme ja saaneet apua sen käytäntöön viemiseksi sekä sparrausta mitattavaan ja suunnitelmalliseen markkinointiin. Viime aikojen tärkeä strateginen teko oli mobiilisovellus, jonka kehitimme yhteistyössä Talentreen, asiakkaidemme ja laboratoriomme kanssa.

Draivereina asiakaslähtöisyys ja edelläkävijyys

Erinomainen asiakaskokemus on meille ykkösasia. Asiakkaamme ovat rakennusterveyden kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Meillä on ollut jo pitkään käytössä selainpohjainen järjestelmä, johon asiakkaamme voivat mm. kirjata ottamiaan näytteitä. Jotta voisimme edelleen helpottaa kentällä tehtävää työtä, ajattelimme, että mobiilisovellus olisi hyvä lisä työn sujuvoittamiseksi. Käytännössä kaikilla on aina puhelin mukanaan, joten mobiilisovellus mahdollistaa näytteiden kirjaamisen ja raporttien lukemisen missä vain. Teimme asiakaskyselyn, mikä osoitti, että sovellukselle olisi kysyntää.

Kysyimme Talentreelta vinkkiä, keneltä voisimme pyytää tarjouksia sovelluksen kehittämisestä ja päädyimme pyytämään tarjouksen myös heiltä.

Sovelluskehityksen maallikoina saimme Talentreelta erinomaista tukea siihen, mitä tarjouksissa tulee huomioida, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä. Talentreen tarjous oli kokonaisuutena ja kieleltään selkeä, ja kävimme hyvän keskustelun siitä, mitä mobiilisovelluksen kehitystyö on.

Sovelluskehitystä yhdessä asiantuntijoiden kanssa

Sovelluksen suunnittelu oli yllättävän helppoa, sillä meillä oli tarkasti mielessämme se, mitä siltä haluamme. Ensimmäisen rautalankamallin jälkeen sovellusta hiottiin useassa vaiheessa, sillä halusimme, että ominaisuudet toimivat hyvin erilaisissa tilanteissa.

Teimme sovelluksen alusta asti asiakaslähtöisesti ja pyysimme omia asiakkaitamme testaamaan sitä. Saimme varhaisessa vaiheessa kentältä palautetta, että sovellus toimii hyvin. Myös varsinainen sovelluksen käyttö on lähtenyt mukavasti liikkeelle, ja olemme saaneet asiakkailtamme siitä hyvää palautetta.

Kilpailuetua omasta mobiilisovelluksesta

Henkilökohtaisesti tykkään sovelluksesta: se on siisti, selkeä ja nätti. Sovellus edustaa sellaista Mikrobionia, jota haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa. Jo värimaailma kertoo, kenen sovellus on, ja kun puhutaan brändistä, ovat mielikuvat erittäin tärkeitä. Olen ylpeä siitä, että meillä on tällainen sovellus tarjottavana asiakkaillemme – ja kaikki ne mahdollisuudet mitä voimme tähän vielä kehittää.

Meille tämä oli iso, todella mielenkiintoinen projekti. Talentreen asiantuntijat ovat olleet osaavia ja asiakaslähtöisiä, ja kaikessa paistoi se, että he halusivat tehdä hyvän, toimivan sovelluksen. Palvelu on ollut jouhevaa, ja olemme koko ajan olleet ajan tasalla. Tietynlainen maanläheisyys viestinnässä on ollut itselle todella tärkeää, ja se, että viesteihin saa heti vastauksen ja tietää, että asiat ovat hoidossa.

Mutkatonta ja toimivaa yhteistyötä

Olemme kokeneet yhteistyön Talentreen kanssa ylipäätään todella hyväksi: se on ollut mutkatonta ja toimivaa, asiat ovat hoituneet ja ratkaisut löytyneet. Palvelu on ollut läpi vuosien asiantuntevaa, ja on ollut helppo prosessoida asioita eteenpäin hyvässä ohjauksessa. Sovelluskehitysprojektissa olemme saaneet hyvän vasteen ja riittävällä nopeudella niihin kysymyksiin, mitä meillä on ollut. Projekti käynnistyi asiakasnäkökulmasta ja asiakkaiden työn helpottamisesta; sitä kautta se helpottaa myös meidän työtämme ja vähentää turhaa paperiliikennettä.

Mikrobioni Oy

Mikrobioni Oy on laboratorio rakennusterveyden ammattilaisille. Yrityksen tavoitteena on olla Suomen johtava analyysilaboratorio ja edelläkävijä asiakaslähtöisyydessä. Digitaalisuus on Mikrobionille hyvän asiakaspalvelun väline, joka tuo nopeutta ja ketteryyttä tiedonvälitykseen. Yrityksen vuoden 2018 liikevaihto oli 1,5 m€. Yrityksellä on toimipisteet Kuopiossa ja Vantaalla. Tutustu Mikrobioniin >> mikrobioni.fi

Suosittelija:

Sovellus edustaa sellaista Mikrobionia, jota haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa.

Teija Meklin, asiakkuusjohtaja, Mikrobioni Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talentree Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mikrobioni Oy
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teija Meklin, asiakkuusjohtaja, Mikrobioni Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Talentree kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Talentree kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talentree - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Talentree - Muita referenssejä

Talentree - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia