Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen asumisen alusta syntyi ketterästi ohjelmistokumppanin avulla

ReferenssiKehitimme yhdessä Talentreen kanssa digitaalisen asumisen alustan, joka uudistaa perinteistä toimialaa ja mahdollistaa hyvän asiakas- ja asukaskokemuksen.

Ulkoistus oli meille paras vaihtoehto

Rakentamis- ja vuokraustoiminnassa on isoja toimijoita, mutta ei ketteriä tekijöitä, jotka sopisivat mobiiliaikaan. Erityisesti rakentaminen on konservatiivinen ala, jolla tosin tapahtuu nyt suuria mullistuksia. Kentällä on siis selvä tarve digitaalisille palvelumalleille, ja halusimme osaltamme tuoda rakentamiseen elinkaariajattelun myös digitalisoinnin osalta.

Meillä oli tuoteidea digitaalisesta palvelualustasta ja oma sovellusarkkitehti johtamassa kehitystyötä. Koska liiketoimintamme keskittyy tuotteeseen, ei koodaukseen, halusimme ohjelmistokehitykseen kumppanin, jolla on kohdennettua osaamista tuotekehityksen eri vaiheisiin ja jonka kautta ohjelmistokehityksen resurssia on joustava säädellä.

Lähdimme kehittämään yhdessä Talentreen kanssa asunto-osakeyhtiörakentamiseen aputyökalua, joka palvelee niin rakentajaa kuin asukkaita ja asunnonomistajia. Sijoitumme eri tahojen rajapintaan, tuomme liiketoiminnan prosessiin aitoa hyötyä ja parannamme asiakkaidemme asiakaskokemusta.

Alustamme mahdollistaa dokumentoinnin, tiedonjaon ja mm. sähköiset allekirjoitukset. Yksi tärkeä näkökulma on tietoturva: GDPR-säännös edellyttää, että tietojen tulisi kulkea salatuissa viestijärjestelmissä. Asuntokauppalaki puolestaan velvoittaa RS-kohteiden rakentajalta tiettyjä asiakirjoja, ja mm. nämä asiakirjat työkalumme automatisoi.

Nykyaikainen ja muokattava alusta saa kiitosta

Lähdimme suunnittelemaan palvelua design sprintin kautta ja muodostimme hankekokonaisuuden, jolle haimme ELY:ltä rahoitusta. Saimme kehityssuunnitelmallemme myönteisen päätöksen ja ryhdyimme kehittämään alustan MVP-versiota markkinoille. Samalla kiersimme koko ajan markkinaa ja kartoitimme tarpeita. Mukana kehitystyössä oli muutamia pilottiasiakkaita, joilta saimme palautetta.

Olemme saaneet hyvää palautetta siitä, että ohjelmamme on nykyaikainen: käyttöliittymä on selkeä ja data on helposti saatavilla. Kiitosta saa myös muokattavuus: Moni on tottunut käyttämään isoja järjestelmiä, joihin on mahdotonta tehdä muutoksia. Meillä eri osa-alueiden käyttöönotto ja kokonaisuuden muokkaus onnistuu liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Alustan kehittämisellä on liiketoimintamme kannalta oleellinen merkitys, ja Talentree on ollut voimakkaasti mukana tuotteen teknisessä toteutuksessa. Ison talon etu on laaja tietämys, kun kehitystä tehdään jatkuvasti useassa projektissa. Olemme saaneet oman tuotteemme tekniseen toteutukseen osaamista ja ratkaisuja uudesta teknologiasta, eikä kaikkea ole tarvinnut osata itse alusta alkaen.

Nykyisten toiminnallisuuksien jatkokehitys on käynnissä, ja uusia toiminnallisuuksia kehitetään koko ajan niiden rinnalla: tarjoamme palveluita rakentajien ja asukkaiden lisäksi nyt myös asuntojen vuokraamiseen.

Voin suositella Talentreeta liiketoiminnan digitalisoinnin kumppaniksi

Talentreen valintaan vaikutti kokonaisvaltaisuus: Talentree pystyi konsultoimaan meitä ely-hankkeen laatimisessa ja itse tuotekehityksessä, jotka olivat alkuvaiheessa meille ne tärkeimmät seikat. Talentreen tarjous oli myös pisimmälle viety, ja he tekivät kokonaisvaltaisen lupauksen toteutuksesta.

Yhteistyö Talentreen kanssa on sujunut hyvin. Järjestelmäkehityksestä meillä vastaava Juha on antanut hyvää palautetta päivittäisestä yhteistyöstä Talentreen ohjelmistokehittäjien kanssa: hommat on hoidettu asiallisesti ja tuloksia saadaan aikaiseksi. Seuraava yhteinen kehityshankkeemme onkin jo käynnissä.

Projektin teknologiset speksit

Tuotekehityksen kokonaisuuteen kuuluivat palveluiden suunnittelu design sprintillä, MVP-version kehitys ja julkaisu, kaupallisen version kehitys ja jatkokehitys. Alusta toteutettiin AWS-pilvipalveluun mikroarkkitehtuurilla. Keskeisiä teknologioita olivat React Nodejs, AWS ECS, docker, UI/UX prototyping ja Adobe XD, Material UI design system.

Suosittelija:

"Ideamme vietiin markkinoille moderneilla teknologisilla ratkaisuilla." Joonas Tahvanainen, toimitusjohtaja, Kodia Oy

Joonas Tahvanainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talentree Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kodia Oy
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Tahvanainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Talentree kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Docker
Material UI

Siirry yrityksen profiiliin Talentree kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talentree - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Talentree - Muita referenssejä

Talentree - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia