Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liikuntapaikkamme on nyt helppo löytää

Referenssi

"Uusilla nettisivuilla on ollut ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana yli 43 000 käyttäjää, yli kolmasosa Kuopion asukasmäärästä."

Kuopion kaupungin liikuntapaikkapalveluiden päällikkö Saku Kekäläinen


Saimme Liikkuvakuopio.fi-sivustosta käyttäjä- ja asiakasystävälliset verkkosivut. Nyt asiakkaamme löytävät tiedon helposti ja me pystymme ohjaamaan toimintaamme verkosta saadun datan avulla.

Kuntosalit löytyivät ennen kahdeksan klikkauksen päästä

Talentree teki Kuopion kaupungin verkkosivuston käytettävyysanalyysin vuonna 2018. Sen yhteydessä ajattelin itse tarkistaa, miten kuntosalit löytyvät meidän verkkosivuilta. Ne olivat kahdeksan klikkauksen päässä! Siitä lähti idea koko projektiin, sillä eihän kukaan asiakas jaksa etsiä niin vaikeasti löydettävää kuntoilupaikkaa.

Kuopion kaupungin liikuntapalveluilla on 1,5 miljoonaa rekisteröityä vuosittaista käyttäjää, mutta silloin liikuntapaikoilla ei ollut omia nettisivuja. Lähdimme liikkeelle omasta tarpeesta – halusimme palvella asiakkaitamme paremmin ja olla helpommin löydettävissä.

Kokonaisuus uusiksi

Hanke käynnistyi brändiuudistuksen kautta. Brändiuudistuksen tekijä tuli ulkopuolelta, sivuston ulkoasun suunnitteli Projectico. Verkkosivujen rakentamisessa hyödynsimme Lipas-liikuntapaikkajärjestelmää, jonne on tallennettu tieto kaikista kuntien liikuntapaikoista. Sivusto poimii tiedot tästä järjestelmästä, joten meidän ei tarvitse tehdä moninkertaista työtä.

Verkkosivukokonaisuus onnistui. Saimme hyvännäköiset, toimivat ja helppokäyttöiset verkkosivut.

Uusilla nettisivuilla on ollut ensimmäisen kahdeksan kuukauden aikana yli 43 000 käyttäjää. Kuopion asukasmäärään verrattuna se on mielestäni hyvä määrä, yli kolmasosa.

Myös somekanavat siirtyivät liikkuvakuopio.fi:n alle.

Erityisasiantuntijat asialla

Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Talentreen kanssa. Heidän asiantuntijoillaan on ollut selkeä visio ja palo kehittää sekä toteuttaa asiakas- ja käyttäjäystävälliset verkkosivut. Arvostan heidän äärimmäisen hyviä näkemyksiään ja kokemustaan. Näkökulma oli koko ajan loppukäyttäjän hyödyssä.

Olemme hyvin saaneet sparrausta omille ideoillemme ja selkeän näkemyksen siitä, millaiset ideat toimivat ja mitä kannattaa toteuttaa. Koen, että olemme saaneet hyvin vastinetta rahoillemme: erityisasiantuntijuutta ja osaamista.

Nyt verkkosivusto on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi se sijoittuu hyvin hakukonetuloksissa, joten asiakkaiden on helppo löytää liikuntapaikkamme. Sosiaalisen median kautta olemme saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta sivuista.

Data mahdollistaa tiedolla johtamisen

Uusissa nettisivuissa arvostan myös hyvää mitattavuutta. Näemme reaaliaikaisesti hakusanat ja kävijämäärät ja saamme sitä kautta tietoa, millaiset asiat asiakkaitamme juuri sillä hetkellä kiinnostaa.

Data näyttää esimerkiksi koronakevään 2020 muutokset ihmisten liikuntatottumuksissa. Vielä maaliskuun alussa haettiin eniten tietoa uimahalleista ja kuntosaleista. Toukokuun alussa niitä ei haettu käytännössä ollenkaan, vaan haetuimpia liikuntapaikkoja olivat laavut ja kodat.

Hakudata osoittaa, että laavujen ja kotien haut ajoittuvat viikonloppuihin. Nyt mietimme, miten saisimme ihmiset aktivoitumaan ja liikkumaan myös viikolla.

Ajantasainen data mahdollistaa tiedolla johtamisen. Näin voimme kohdistaa kehittämistyötä sinne, missä sitä tarvitaan.

Jatkossa aiomme toteuttaa aktiivisemmin sivuston blogeja ja koulutamme nykyistä useampaa päivittämään sivustoa. Näin saamme reaaliaikaista tietoa sivustollemme. Suunnitelmissa on myös aktivoida kuntalaisia ja osallistaa heitä esimerkiksi kuvien julkaisemiseen.

Liikkuva Kuopio / Kuopion kaupunki

Liikkuvakuopio.fi on Kuopion kaupungin liikuntapaikkapalveluiden verkkosivusto. Tavoitteena on liikuttaa kaikenikäisiä kuntalaisia ja edistää heidän terveyttään. Toiminnassa pyritään Hyvän mielen palvelua -visioon. Sisä- ja ulkoliikuntapaikoilla on vuosittain 1,5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää.

"Nyt verkkosivusto on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi se sijoittuu hyvin hakukonetuloksissa."

Kuopion kaupungin liikuntapaikkapalveluiden päällikkö Saku Kekäläinen

Suosittelija:

Saku Kekäläinen, liikuntapaikkapalveluiden päällikkö, Kuopion kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Talentree Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Liikkuva Kuopio / Kuopion kaupunki
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sampsa Daavitsainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Talentree kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Laravel
Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

vuejs

Siirry yrityksen profiiliin Talentree kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Talentree - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Talentree - Muita referenssejä

Talentree - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia