Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikä on toiminnanohjausjärjestelmä eli “erppi”?

BloggausNykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on kokonaisvaltainen liiketoiminta-alusta. Se sisältää yrityksen keskeiset toiminnot sekä niihin liittyvät teknologiavalinnat. Erppi on bisneksen mahdollistaja, ei suinkaan taustajärjestelmä. Toiminnanohjaus ulottuu talouden, tuotannon ja koko toimitusketjun lisäksi asiakaskokemukseen saakka.

ERP eli Enterprise Resource Planning -järjestelmä on yhä keskeisempi osa uusien palveluprosessien, asiakkaan saaman palvelukokemuksen ja lisäarvopalveluiden mahdollistajana sekä koko yritystoiminnan selkärankana.

Erppi vaikuttaa kaikkiin yrityksesi sidosryhmiin: johtoon, työntekijöihin, asiakkaisiin ja kumppaneihin. Toiminnanohjausjärjestelmä näyttäytyy erilaisena eri käyttäjä- ja sidosryhmien näkökulmasta.

Aiheeseen liittyy myös vanhentuneita ja vääriä mielikuvia. Kerromme tässä, millainen on moderni toiminnanohjausjärjestelmä ja miksi oivallus sen todellisesta roolista tuo merkittäviä liiketoimintahyötyjä ja jopa kilpailuetua.

Erppi on liiketoiminta-alusta

Toiminnanohjausjärjestelmä on kokonaisvaltainen liiketoiminta-alusta, joka leikkaa läpi kaikkien yrityksesi toimintojen. Sen lisäksi, että erpin avulla pyöritetään ja johdetaan nykyistä liiketoimintaa, se toimii alustana myös uuden liiketoiminnan kehitykselle. Voisi sanoa, että erpillä on yhtä keskeinen rooli bisneksen mahdollistajana kuin henkilöstölläsi.

Erppi ei ole pelkkä järjestelmän käyttöönottoprojekti. Koska erppi on alusta kaikelle liiketoiminnallesi, se on jatkuvasti kehittyvä ja elävä järjestelmä. Erppi ei valmistu käyttöönotettaessa eikä se päivity vain ohjelmistopäivityksillä vaan ennen kaikkea sitä päivitetään ja muokataan koko ajan tarkentuvien liiketoimintatarpeittesi mukaan.

Valtaosa hyödyistä ei tule pelkästä alustasta, vaan myös sen käytöstä. Onnistuneessa ERP-hankkeessa luovutaan ajatuksesta, että kyseessä olisi yksittäinen projekti. Onnistuneessa ERP-hankkeessa muutetaan keskeisten päättäjien ja käyttäjien mindset sellaiseksi, että alustan avulla tehdään prosessien ja toimintatapojen jatkuvaa kehitystyötä.

Lue blogistamme, mitä muuta ERP tänä päivänä on.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia