Microsoft sulauttaa toiminnanohjaukset työpöytäohjelmistoihin: uusi Dynamics 365 Business Central

Dynamics NAVin seuraaja tuo helppoutta ja tehoa. Mitä sinun pitäisi tietää uudesta Dynamics 365 Business Central ERP-järjestelmästä?

Nyt voit käyttää toiminnanohjausjärjestelmää suoraan Excelistä tai Outlookista, sillä uusi Dynamics 365 Business Central toimii yhdessä Office 365:n kanssa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka ohjelmistokategorioiden väliset raja-aidat kaatuvat Microsoftin rakentaessa yhtenä laajana kokonaisuutena toimivaa järjestelmäkokonaisuutta.

Uusi, 2.4.2018 julkistettu, Business Central on category killer. Sen avulla voit kattaa suuren osan toiminnaohjaustarpeesta yhdellä järjestelmällä ja tutulla käyttöliittymällä. Tämä tarkoittaa pienempää koulutus- ja tukitarvetta sekä matalampaa käyttöönoton kynnystä. Järjestelmä on aidosti pilvipohjainen, ja uudet ominaisuudet tulevat välittömästi käyttöön uusien versioiden myötä.


Mitä kaikkea tämä markkinoiden uusin ja kehittynein toiminnanohjaus tuo?

Dynamics 365 Business Central venyy kahteen suuntaan: Käyttö helpottuu, yhdistettävyys muihin Microsoft-ratkaisuihin paranee

Ensimmäinen suunta, jossa Business Central menee nykyisiä järjestelmiä pidemmälle, on loppukäyttäjän käyttökokemus ja käyttöliittymän helppous. Business Central tuo parannetun käytettävyyden erilaisille loppukäyttäjäryhmille. Kaikki nämä käyttäjäkokemukset nivoutuvat yhteen ja ovat joustavasti määriteltävissä tarpeen mukaan.

Edistyneemmille käyttäjille voidaan tarjota kutakin henkilöä tai kutakin toimintoa varten räätälöity, keskitetty näkymä johonkin bisnesalueeseen. Tällaisia voivat olla vaikkapa taloushallinto, logistiikka, myynti, asiakaspalvelu, tuotanto tai projektinhallinta. 


Päättäjätaso saa puolestaan ylätason näkymän ja raportoinnin. Ylimmän johdon saama data on aina ajantasaista ja yhtenäistä, koska sitä ei enää parsita eri järjestelmistä tai päivitetä manuaalisesti, vaan yksi järjestelmä kattaa suuren osan toiminnanohjaustarpeesta ja kaikki tieto syntyy työntekijöiden normaalin työnkulun yhteydessä. 

Toisaalta Business Central venyy myös teknisesti yhä syvemmälle. Luonnollisesti sitä voidaan käyttää eri päätelaitteilla ja esimerkiksi Dynamics 365 Sales toimii integroidusti osana kokonaisuutta.


Koneäly osana Dynamics 365 -ratkaisukokonaisuutta

Monille käyttäjille suurimmat Business Centralin hyödyt nykyjärjestelmiin verrattuna tulevat aiempaa nopeammasta ja helpommin toteutettavasta koneälyn käytöstä.

Osana Dynamics 365 -alustaa, Business Centraliin voidaan yhdistää edistyneitä omaisuuksia koneälyn hyödyntämiseen. Ennusteet ja automatisoidut toimintaketjut voidaan toteuttaa Microsoft BI:n ja Azure Machine Learningin avulla perustaen päätökset koneälyn ehdottamiin toimintasuosituksiin.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Bloggaus Microsoft sulauttaa toiminnanohjaukset työpöytäohjelmistoihin: uusi Dynamics 365 Business Central
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin eCraft Oy Ab:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
käyttökokemus pilvipalvelu Microsoft Dynamics 365 koneäly
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa