Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft sulauttaa toiminnanohjaukset työpöytäohjelmistoihin: uusi Dynamics 365 Business Central

BloggausDynamics NAVin seuraaja tuo helppoutta ja tehoa. Mitä sinun pitäisi tietää uudesta Dynamics 365 Business Central ERP-järjestelmästä?

Nyt voit käyttää toiminnanohjausjärjestelmää suoraan Excelistä tai Outlookista, sillä uusi Dynamics 365 Business Central toimii yhdessä Office 365:n kanssa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka ohjelmistokategorioiden väliset raja-aidat kaatuvat Microsoftin rakentaessa yhtenä laajana kokonaisuutena toimivaa järjestelmäkokonaisuutta.

Uusi, 2.4.2018 julkistettu, Business Central on category killer. Sen avulla voit kattaa suuren osan toiminnaohjaustarpeesta yhdellä järjestelmällä ja tutulla käyttöliittymällä. Tämä tarkoittaa pienempää koulutus- ja tukitarvetta sekä matalampaa käyttöönoton kynnystä. Järjestelmä on aidosti pilvipohjainen, ja uudet ominaisuudet tulevat välittömästi käyttöön uusien versioiden myötä.


Mitä kaikkea tämä markkinoiden uusin ja kehittynein toiminnanohjaus tuo?

Dynamics 365 Business Central venyy kahteen suuntaan: Käyttö helpottuu, yhdistettävyys muihin Microsoft-ratkaisuihin paranee

Ensimmäinen suunta, jossa Business Central menee nykyisiä järjestelmiä pidemmälle, on loppukäyttäjän käyttökokemus ja käyttöliittymän helppous. Business Central tuo parannetun käytettävyyden erilaisille loppukäyttäjäryhmille. Kaikki nämä käyttäjäkokemukset nivoutuvat yhteen ja ovat joustavasti määriteltävissä tarpeen mukaan.

Edistyneemmille käyttäjille voidaan tarjota kutakin henkilöä tai kutakin toimintoa varten räätälöity, keskitetty näkymä johonkin bisnesalueeseen. Tällaisia voivat olla vaikkapa taloushallinto, logistiikka, myynti, asiakaspalvelu, tuotanto tai projektinhallinta.


Päättäjätaso saa puolestaan ylätason näkymän ja raportoinnin. Ylimmän johdon saama data on aina ajantasaista ja yhtenäistä, koska sitä ei enää parsita eri järjestelmistä tai päivitetä manuaalisesti, vaan yksi järjestelmä kattaa suuren osan toiminnanohjaustarpeesta ja kaikki tieto syntyy työntekijöiden normaalin työnkulun yhteydessä.

Toisaalta Business Central venyy myös teknisesti yhä syvemmälle. Luonnollisesti sitä voidaan käyttää eri päätelaitteilla ja esimerkiksi Dynamics 365 Sales toimii integroidusti osana kokonaisuutta.


Koneäly osana Dynamics 365 -ratkaisukokonaisuutta

Monille käyttäjille suurimmat Business Centralin hyödyt nykyjärjestelmiin verrattuna tulevat aiempaa nopeammasta ja helpommin toteutettavasta koneälyn käytöstä.

Osana Dynamics 365 -alustaa, Business Centraliin voidaan yhdistää edistyneitä omaisuuksia koneälyn hyödyntämiseen. Ennusteet ja automatisoidut toimintaketjut voidaan toteuttaa Microsoft BI:n ja Azure Machine Learningin avulla perustaen päätökset koneälyn ehdottamiin toimintasuosituksiin.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
eCraft Oy Ab logo

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

käyttökokemus
pilvipalvelu
Microsoft Dynamics 365
koneäly

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia