Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mehiläinen uudistaa laskutustaan - siirtyy Ropon laskun elinkaarimalliin

ReferenssiTerveys- ja sosiaalipalveluja tarjoava Mehiläinen on valinnut Ropo Capitalin kumppanikseen laskun elinkaaripalveluiden kilpailutuksessa. Mehiläinen siirtyy Ropon yhden palveluntarjoajan malliin kesällä 2018. Räätälöityyn kokonaisratkaisuun sisältyy laskujen välitys, saatavien hallinta ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Mehiläinen-konserni työllistää noin 14 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja palvelee vuosittain yli miljoonaa asiakasta yli 360 toimipisteessä ympäri Suomen. Asiakaskuntaan kuuluu yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisen sektorin toimijoita.

Aiemmin Mehiläisen laskutus- ja maksuvalvontaprosessi on hoidettu useamman eri osa-alueista vastanneen kumppanin kanssa. Ropon palvelumalliin siirtyminen yhtenäistää laskun elinkaaren hallinnan pitkälle automatisoiduksi kokonaisuudeksi.

Mehiläiselle tarjottuun kokonaisratkaisuun sisältyy laskujen välitys, saatavien hallinta ja maksuneuvonta. Laskuihin ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu hoidetaan jatkossa Ropon Kuopiossa ja Porvoossa sijaitsevien contact centereiden kautta.

– Meidän ratkaisumme etuna on, että se yhtenäistää ja automatisoi koko laskutusprosessin. Yhden palveluntarjoajan malli on selkeä ja tehokas – välivaiheet ja manuaalinen työ saadaan minimiin, joka yleensä näkyy kustannus- ja resurssisäästöinä. Samalla prosessin seurattavuus paranee, kuvailee Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mehiläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia