Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luomu.fi verkkopalvelu

ReferenssiLuomu on ruoantuotannon laatujärjestelmä. Se yhdistää ympäristön ja ilmaston kannalta parhaat käytännöt, runsaan biologisen monimuotoisuuden, luonnonvarojen säästämisen, eläinten hyvinvoinnin sekä elintarvikkeet, jotka on tuotettu luonnonmukaisista aineksista ja luonnollisin menetelmin. Se vastaa luomutuotteiden kasvavaan kysyntään sekä edistää maaseudun kehittämistä. Luomu.fi on verkkosivusto, joka kertoo tuoreimmat uutiset ja tiedot luomusta. Luomu.fi-palvelua ylläpitävät Proluomu, Pro Agria, Luomuliitto sekä Ekocentria.

Luomu.fi-sivuston tarkoituksena on tuoda tuoretta tietoa luomusta neljän eri luomualan yhdistyksen johdolla. Sivu haluttiin toteuttaa mahdollisimman yksinkertaisen siten, että sen hallinnoiminen on helppoa kenen tahansa neljän eri toimijan toimesta.

Sivusto on toteutettu ”one pagerinä” ja sivuston tarkoituksen on jatko-ohjata kävijä tutustumaan luomun maailmaan sivuston eri toimijoiden omien verkkopalveluidensa kautta. Sivusto on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmälle ja on redandbluen ylläpidossa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Red & Blue Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2020 - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Red & Blue kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Red & Blue kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Red & Blue - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Red & Blue - Muita referenssejä

Red & Blue - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia