Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjätutkimus antoi koordinaatit Helsingin Sataman verkkosivujen uudistukselle

ReferenssiKarhu Helsinki vastasi uuden Portofhelsinki.fi-sivuston konseptoinnista, suunnittelusta ja rakentamisesta tiiviissä yhteistyössä mittavan sisältötyön tehneen Sataman viestintätiimin kanssa. Projektin pohjaksi tehtiin käyttäjätutkimus ja se vietiin läpi samanaikaisesti Sataman brändiuudistuksen kanssa. Uuden sivuston julkaisujärjestelmänä toimii WordPress.

Käyttäjätutkimuksella koordinaatit uudistukseen ja eväät onnistumisen arviointiin

Verkkosivujen uudistuksen pohjaksi Karhu Helsinki toteutti Helsingin Sataman vanhalle sivustolle kattavan käyttäjätutkimuksen. Tutkimusmenetelminä käytettiin kuumakarttatestausta, kävijätilastojen analyysia, kävijäkyselyä ja sivuston asiantuntija-analyysiä.

Käyttäjätutkimuksessa tunnistettiin yhdeksän strategisesti tärkeää painopistealuetta, joilla uuden sivuston olisi erityisen tärkeää olla vanhaa parempi. Näitä painotettiin erityisesti uuden sivuston konseptisuunnittelussa ja ne antoivat suunnan työskentelylle koko uudistusprojektin ajan.

Kymmenkunta integraatiota tuo sisältöä sisään ja vie sitä ulos

Helsingin Sataman uudet verkkosivut ovat kiinnostava esimerkki WordPress-järjestelmän päälle rakennetusta monikanavaisesta sisällön julkaisemisesta. Sen mahdollistaa monipuolinen integraatioiden kokonaisuus. Rahtisataman tilannekuvan yhteen kokoava Vuosaari Harbour Today -näkymä pitää sisällään integraatiot seitsemään erilliseen Sataman sisäiseen ja ulkoisten palveluntarjoajien datalähteeseen.

Sataman sivusto toimii myös julkaisun osalta monikanavaisesti. Valikoidut sivuston sisällöt näyttäytyvät perinteisten selainnäkymien lisäksi myös näyttöruuduilla laivaterminaaleilla ja osana Helsingin Sataman mobiilisovellusta, sivustolle toteutetun JSON-rajapinnan ansiosta.

Myös Sataman sivujen jatkokehitystä suunnitellaan dataan ja tutkimustietoon pohjaten

Sataman kiitosta saanut uusi sivusto on vakiintunut käyttöön ja ehtinyt tätä kirjoitettaessa kerätä noin miljoona sivunkatselua. Erityistä suosiota ovat nauttineet lähtevien ja saapuvien laivojen reaaliaikaiset tiedot sekä sataman webkamerat. Sivustoa on tarkoitus jatkokehittää aktiivisesti ja myös tämän työn perustana hyödynnetään dataa ja tutkimustietoa.

Suosittelija:

Projekti eteni kuin juna ja Karhu veti sitä hyvin.

Soili Rajamäki, viestintäasiantuntija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Karhu Helsinki Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin Satama Oy
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Karhu Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

käyttäjätutkimus
Verkkosivut
visuaalinen suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Karhu Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Karhu Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Karhu Helsinki - Muita referenssejä

Karhu Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia