Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

GS1-verkkokauppa – Viivakoodien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

ReferenssiGS1 Finland ja Karhu Helsinki julkaisivat GS1-verkkokaupan, josta suomalaiset yritykset voivat ostaa viivakoodien perustana toimivia GS1-yritystunnisteita ja muita GS1:n digitaalisia palveluita.

GS1-verkkokauppa tekee viivakoodien hankinnasta helpompaa kuin koskaan. Räätälöidyn ostokokemuksen, dynaamisen hinnoittelun ja vaativien integraatioiden suunnittelu WordPress-julkaisujärjestelmän WooCommerce-kauppaympäristöön puolestaan tekivät projektista kiinnostavan. Vastaavilla toiminnoilla varustettua verkkokauppakokonaisuutta ei Suomesta löydy toista.

GS1 on standardi- ja digipalvelutalo, joka tunnetaan parhaiten viivakoodeista

GS1 Finland Oy tarjoaa suomalaisille yrityksille globaaleja toimitusketjun datan standardeja, digitaalisia palveluita ja osaamista, jotka tuovat tehokkuutta ja vaivattomuutta tuotetiedon ja toimitusketjujen hallintaan.

GS1:n ratkaisuista tunnetuin on viivakoodi, joka näkyy käytännössä kaikissa vähittäiskaupassa myytävissä tuotteissa. GS1 Finland tarjoaa myös digitaalisia palveluita, jotka ovat laajassa käytössä kaupan alalla ja tavarantoimittajilla ympäri maan.

Verkkokauppa muovattiin tekemään GS1:n palveluiden ostamisesta helppoa

GS1 Finlandin verkkokaupassa myydään yhtiön tärkeimpiä palveluita, eli GS1-yritystunnisteita sekä Synkka- ja Golli-palvelua. Palveluiden rakenne ja hinnoittelu eivät ole yksinkertaisimmasta päästä – verkkokaupan tärkeimpänä tehtävänä on ollut tehdä niiden ostamisesta sujuvaa GS1:n asiakkaille.

Verkkokaupan moottorina toimii Suomen suosituin verkkokauppa-alusta WooCommerce. Sen päälle suunniteltiin ja rakennettiin räätälöity, vaiheittain etenevä ostokokemus palvelemaan nimenomaan GS1:n palveluiden myyntiä. Jokainen näkymä ja prosessin vaihe suunniteltiin niin, että asiakkaan ostopolku olisi mahdollisimman sujuva ja helppo hahmottaa.

Karhun kokemus näkyi määrittelyssä ja suunnittelussa

Karhu Helsinki vastasi GS1-verkkokaupan konseptoinnista ja suunnittelusta tiiviissä yhteistyössä GS1:n tiimin ja kumppaneiden kanssa. Karhu myös rakensi kauppasivuston ja vastaa sen  huolenpidosta.

”Karhun ihmiset kuuntelivat tarkasti toiveitamme ja suunnittelivat konseptin, joka jo ensinäkemältä vastasi pitkälti sitä, mitä olimme tavoitelleet”, kertoo Tuomo Kronbäck, GS1 Finlandin operatiivinen johtaja. ”Suunnitteluprosessia vietiin eteenpäin ripeästi vaiheittain ja Karhun tuottamien konseptimallien tukemana” Kronbäck jatkaa.

Määrittely- ja suunnitteluvaihe saatiin maaliin viidessä viikossa. Tuloksena oli konsepti ja yksityiskohtaisesti dokumentoidut mallinäkymät, joiden pohjalta kaupan tekninen tuotanto päästiin aloittamaan.

Verkkokauppa dynaamisella hinnoittelulla ja vuosilaskutuksella vaati pohdintaa

GS1-verkkokauppaan rakennettiin teknisesti vaativa, mutta kävijän näkökulmasta yksinkertainen dynamiikka, jolla palveluiden hinta muodostetaan. Asiakaskohtaiseen hinnanmuodostukseen vaikuttaa palvelun ostoajankohta, ostavan yrityksen liikevaihto ja palvelun käyttötapa. Asiakas saa oikean hinnan näkyviin muutamalla klikkauksella ja pääsee sujuvasti eteenpäin kohti kassaa.

Salesforce-integraatio ja vahva tunnistautuminen nostivat haastekertoimia

Verkkokauppa keskustelee GS1 Finlandin CRM-järjestelmänä toimivan Salesforcen kanssa monitahoisen integraation kautta. Verkkokaupan tilaukset välitetään Salesforceen, jossa niiden käsittely etenee automatisoituna prosessina.

GS1 Finlandin asiakkaita palveleva Salesforce-pohjainen asiakasportaali puolestaan tarjoaa suoran pääsyn verkkokauppaan niin, että asiakkaan tunnistetiedot välittyvät sinne automaattisesti. Ostosten teko on vakioasiakkaille vieläkin nopeampaa kuin uusille asiakkaille.

Myös vahva tunnistautuminen palvelee osana verkkokaupan kokonaisuutta. Kun uusi asiakas valitsee maksutavaksi laskutuksen, hänet tunnistetaan Telia Sign -palvelun kautta.

Suosittelija:

Karhun ihmiset kuuntelivat tarkasti toiveitamme ja suunnittelivat konseptin, joka jo ensinäkemältä vastasi pitkälti sitä, mitä olimme tavoitelleet. Suunnitteluprosessia vietiin eteenpäin ripeästi vaiheittain ja Karhun tuottamien konseptimallien tukemana.

Tuomo Kronbäck, operatiivinen johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Karhu Helsinki Oy logo

Tiedot

Tilaaja: GS1 Finland
Ajankohta: - 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Karhu Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkosivusto

Siirry yrityksen profiiliin Karhu Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Karhu Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Karhu Helsinki - Muita referenssejä

Karhu Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia