Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dagmar sai uudet verkkosivut, joiden hallinta on talon omien ihmisten käsissä

ReferenssiMarkkinointitoimisto Dagmar julkaisi uudet verkkosivut, jotka tuotettiin digitoimisto Karhu Helsingin ja Dagmarin oman markkinointitiimin yhteistyönä. Uusi WordPressillä toimiva Dagmar.fi kokoaa yhteen 50 vuotta täyttäneen tarunhohtoisen markkinointitoimiston laajan palvelutarjonnan ja näkemykselliset ajankohtaissisällöt.

Karhu Helsinki vastasi sivuston konseptista, suunnittelusta ja rakentamisesta Dagmarin laatiman key visual -aineiston ja vapaamuotoisen vaatimusmäärittelyn pohjalta. Julkaisun jälkeen sivuston ja Dagmarin tiimin hyvinvoinnin eteen töitä tekee Karhu Huolenpito.

Hyvää palautetta kriittisimmältä yleisöltä

Dagmarissa työskentelevät Suomen terävimmät markkinoijat, jotka arvioivat tarkalla katseella myös talon omia toimenpiteitä.

”Kun pyysimme uusista sivuista palautetta talon sisältä, odotimme kommenttimyrskyä, mikä nettisivu-uudistuksesta tyypillisesti kirpoaa”, kertoo Dagmarin markkinointia vetävä Teija Jokinen. ”Nyt saimme kehuja ja muutaman korjaustoiveen”, Jokinen jatkaa. Sivustoa on kiitetty raikkaudesta, selkeydestä ja siitä, että se on Dagmarin brändin näköinen.

Sivusto on Dagmarin omien ihmisten hallittavissa

Dagmarissa koettiin vanhat sivut kankeiksi. Asioita ei päässyt tekemään itse ja sivustolla ei ollut välineitä ajankohtaisten puheenaiheiden ja palveluiden vaikuttavaan esillepanoon.

Karhu Helsingin konseptisuunnittelussa ykköstavoite oli tarjota Dagmarille vapaat kädet tuottaa sisältöä ja hallita sivustoa. Sataprosenttisesti modulaariseen rakenteeseen perustuvalla sivustolla kaikki sisältö ja merkittävässä määrin myös sen esitystapa on Dagmarin omissa käsissä. Kaikkea tekstiä ja kaikkia kuvia voi päivittää. Sivustorakennetta voi hallita ja kunkin sivun rakenteeseen voi tehdä muokkausta moduulirakennetta vaihtamalla. Kaikki moduulit ja tyylit ovat Dagmarin brändin mukaisia. ”Uudet sivut ovat täydellisesti meidän hallittavissamme”, Teija Jokinen kommentoi.

Vaikuttavuuslaskuri tarjoaa ainutlaatuista tietoa mediamainonnan tehosta

Uusilla Dagmar.fi-sivuilla huomiota on saanut osakseen mainonnan vaikuttavuuslaskuri. Laskurilla markkinoija pystyy selvittämään, millaisilla mediavalinnoilla hän saa eniten vastinetta rahalle.

Laskuri perustuu Dagmarin keräämään massiiviseen mediamainonnan vaikuttavuusdataan ja sen päälle rakennettuun laskenta-algoritmiin. Karhu Helsingin suunnittelema ja rakentama laskuri keskustelee algoritmin kanssa ja tarjoilee silmiä avaavia tuloksia selkeällä esitystavalla.

Projektissa asetettiin tavoitteet ja sitten saavutettiin ne

Määrittelyvaiheessa projektille sovittiin kahdeksan päätavoitetta, joiden toteutumista arvioitiin uuden sivuston valmistumisen jälkeen. Joustavan hallittavuuden lisäksi Dagmar halusi painottaa tavoiteasetannassa erityisesti käyttäjäystävällisyyttä ja kävijän ohjaamista eteenpäin sisältöpolulla.

Projektin päätöksessä tavoitteista seitsemän todettiin toteutuneiksi ja viimeisenkin arvioitiin todennäköisesti toteutuvan aikaa myöden, uuden sivuston myötävaikutuksella.

Kun Karhu astui kuvaan, alkoi tapahtua

”Sisäinen keskustelu nettisivujen uudistamisesta oli vellonut pitkään”, kertoo Dagmarin Teija Jokinen. ”Kun saimme toimittajavalinnan tehtyä ja Karhu astui kuvaan, alkoi tapahtua!”

Ripeätahtinen projekti käynnistettiin määrittelytyöpajan valmistelulla heti kun Karhu sai Dagmarilta vihreää valoa. Työskentely jatkui vauhdikkaana ja suunnitelmallisena julkaisuun saakka. Aikataulu ja deadlinet olivat selkeitä, mutta ajoittain tuli myös kiire. Dagmarin tiimi teki tiukalla aikataululla sankariteoksi luokiteltavan työn sisällöntuotannossa ja sen syöttämisessä paikoilleen sivustolle.

Dagmarilta peukkua projektijohdolle ja dokumentaatiolle

”Karhu veti projektin läpi hyvin – [Karhun projektipäällikkö] Heidi oli ihana!”, kommentoi sivustoprojektin päällikkönä Dagmarin puolella työskennellyt Paula Wickström. Myös Karhun tuottama dokumentaatio sai kiitosta osakseen.

Tästä eteenpäin tarkoituksena on pitää sivusto ajan tasalla ja elävänä sekä tehdä kehitystyötä dataan ja tutkimustietoon perustuen.

Suosittelija:

Kun pyysimme uusista sivuista palautetta talon sisältä, odotimme kommenttimyrskyä, mikä nettisivu-uudistuksesta tyypillisesti kirpoaa. Nyt saimme kehuja ja muutaman korjaustoiveen.

Teija Jokinen, Chief Business Officer

Pinterest
Referenssin infoboxi
Karhu Helsinki Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Dagmar Oy
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Karhu Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

käyttäjäystävällisyys
Verkkosivut
verkkosivuston uudistus

Siirry yrityksen profiiliin Karhu Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Karhu Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Karhu Helsinki - Muita referenssejä

Karhu Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia