Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälisesti menestynyt Suunnon sovellus kerää käyttäjiltä kiitosta

ReferenssiSuunto App on vankan suosion saavuttanut sovellus hyvinvoinnista kiinnostuneiden, aktiiviurheilijoiden sekä rohkeiden seikkailijoiden keskuudessa. Sovelluksen taustalla on Vincitin ja Amer Sportsin menestyksellinen yhteistyö, jota on toteutettu ketterästi huippuasiantuntijoidemme johdolla.


HAASTE: SOVELLUS SUURIIN JA PIENIIN SEIKKAILUIHIN

Suomessa perustettu Suunto on innovatiivisten ja korkealaatuisten urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien kehittäjä ja valmistaja. Vincitin ja Suunnon yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun Suunto halusi uudistaa Android-mobiilisovelluksensa. Tavoitteena oli kehittää kaikille aktiivisesta elämästä kiinnostuneille sovellus, joka tarjoaa nykyaikaisen tavan harjoittelu-, aktiivisuus- ja uniyhteenvetojen seurantaan.


TOTEUTUS: KETTERÄSTI ASIANTUNTIJOIDEN JOHDOLLA

Vincitin asiantuntijatiimi integroitui olennaiseksi osaksi Suunnon omaa mobiilikehitystiimiä. Yhteistyön tuloksena syntyi Suunto App for Android. Sovelluksen lisäksi Vincitin asiantuntijat toteuttivat ainutlaatuisen Suunto Dive -ominaisuuden sekä Androille että IOS:lle.

Dive-ominaisuuden ansiosta sukelluskelloista ja sukellustietokoneista voi synkronisoida harjoitteita Suunto-aplikaatioon ja tarkastella niiden tarkkaa dataa.


TULOKSET: KÄYTTÄJIEN SUOSITTELEMA

Suunnon sovellus herätti lyhyessä ajassa suurta kysyntää. Se on sitouttanut mukaansa aktiivisen Suunto-yhteisön, jossa jaetaan päivittäin innostavia tarinoita ja kokemuksia. Sovellus on otettu hyvin vastaan käyttäjien keskuudessa ja loistavat arvostelut Googlen Play-kaupassa kertovat tämän puolesta.

Suosittelija:

Vincitin asiantuntijat ovat työskennelleet useamman vuoden osana Suunnon mobiilikehittäjäyhteisöä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoiseen yhteistyöhön.

Mika Marjamäki Head of Mobile / Amer Sports Digital

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Amer Sports
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Riippi

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT

Teknologia

Android

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia