Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Helen Sävel Plus, energiakulutuksen seurantaan

ReferenssiSävel Plus-palvelu perustuu Wapicen EcoReaction -sovellukseen, jolla Helenin asiakkaat voivat seurata energiankäyttöään ja saada vertailutietoa energiankäytön kehityksestä. Palvelu auttaa suunnittelemaan ja vähentämään energiankäyttöä tehokkaasti, sillä etäluettavien mittareiden keräämä kulutustieto tuodaan käyttäjien ulottuville vaivattomasti.

Tavoitteena tyytyväinen energiankäyttäjä

Helen Oy on yksi Suomen suurimmista energia-alan yrityksistä myyden sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä. Helen toimittaa yli 90 % pääkaupunkiseudun kaukolämmöstä ja haluaa energiankäytön neuvonnalla ja oman kulutuksen seurantapalvelulla toimia aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Wapicen EcoReaction-ratkaisuun perustuvassa ilmaisessa Sävel Plus -palvelussa, kuluttajat ja yritykset voivat seurata jopa tuntitasoista energian kulutustaan. Helppokäyttöisen ja selkeän palvelun avulla kuluttajat voivat myös tehdä suunnitelmia oman kulutuksensa vähentämiseksi.

Helenin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helposti ymmärrettävä 24/7 palvelu, jolla kuluttajat saadaan huomaamaan omien päätösten vaikutus turhaan energian kulutukseen. Käyttämällä palvelua, joka mahdollistaa täyden kulutuksen tiedonhallinnan, etäluettavista mittareista saatu tieto voidaan hyödyntää tehokkaasti. Palvelu toimii myös mobiililaitteissa.

EcoReaction on osa Wapicen kattavaa energiapalvelutarjontaa, joka tarjoaa avaimet käteen-ratkaisuja energiayhtiöille ja heidän asiakkailleen. Älykkäiden ja kattavien energiapalveluiden avulla voidaan kattaa asiakkaan tarpeet sopimusten ja laskujen hallintaan sekä energiankulutuksen ja tuotannon seurantaan.

Lisätietoja: Jukka Hämäläinen, Product Manager, Wapice Oy, puh. +358 45 348 8948

Lue lisää Wapicen energiapalveluista

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Helen

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Teollinen internet

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia