Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innokylä

ReferenssiTerveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL, on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan tutkimus- ja kehittämislaitos, joka tarjoaa luotettavaa tietoa tukemaan terveys- ja hyvinvointialan päätöksentekoa ja toimintaa. THL toteuttaa yhdessä SOSTE Suomen Sosiaali ja terveys ry:n sekä Suomen Kuntaliiton kanssa Innokylän verkkopalvelua. Innokylä on kaikille avoin ja maksuton yhteisen kehittämisen ja ideoinnin ympäristö, jonka tavoitteena on edistää kestävää uudistumista terveys- ja hyvinvointialalla.

Haaste

Innokylän verkkopalveluun haluttiin lisätä uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, kuten innovatiivisille hankinnoille tarkoitettu ympäristö. Tavoitteena oli luoda sivustolle sellainen ympäristö, jossa hankinnan eri osapuolet voivat työskennellä yhdessä ja suunnitella hankinnan tarpeet sekä toteutuksen niin, että lopputulos vastaa hankinnan käyttäjien tarpeita. Uusien ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien toteuttamisen lisäksi tavoitteena oli parantaa verkkopalvelun käyttäjäystävällisyyttä sekä kirkastaa sivuston konseptia. Innokylä haluttiin myös liittää osaksi THL:n verkkoympäristöä ja näin lisähaasteena oli Innokylän verkkopalvelun sovittaminen yhteen THL:n verkkoympäristön kanssa.

Ratkaisu

Toteutimme Innokylälle monin tavoin uudistetun verkkopalvelun. Paransimme sivuston palvelutarjontaa lisäämällä sivustolle esimerkiksi innovatiivisille hankinnoille tarkoitetun ympäristön sekä erilaisten kyselyiden toteutukseen tarkoitetun työkalun. Lisäksi uudistimme Innokylän verkkopalvelun ulkoasua sekä selkeytimme ja paransimme sivuston logiikkaa ja käytettävyyttä. Paransimme myös palvelun tietoturvaa.

Koska Innokylä oli jo valmiiksi Liferay-teknologiaa hyödyntävä verkkopalvelu, myös verkkopalvelun uudistus oli luonnollista toteuttaa Liferayta hyödyntäen. Innokylän pohjautuminen Liferayhin mahdollisti lisäksi sivuston sujuvan siirtämisen osaksi THL:n verkkoympäristöä, joka on myös Liferayhin pohjautuva ratkaisu.

Lopputulos

Uudistettu Innokylän verkkopalvelu julkaistiin kesällä 2015. Toteutettujen muutosten myötä saatiin lopputuloksena toimivampi ja helppokäyttöisempi, siis kaikin puolin käyttäjäystävällisempi, Innokylä. Uudistettu verkkopalvelu on myös ominaisuuksiltaan ja toiminnallisuuksiltaan aiempaa monipuolisempi, tarjoten esimerkiksi ympäristön innovatiivisille hankinnoille. Lisäksi THL:n palvelimelle siirtämisen myötä, THL pystyy nyt myös hallinnoimaan Innokylän verkkopalvelua aiempaa paremmin.

"Yhteistyö THL:n kanssa sujui erinomaisesti. THL:lta oli projektissa mukana erittäin ammattitaitoinen tiimi ja tiimimme toimivat hienosti yhteen", kiittelee Valamiksen projektipäällikkö Ilkka Ketonen.

Myös Innokylän päätoimittaja Riikka Noponen antaa kiitosta onnistuneesta tiimityöstä: "Itse olen todella tyytyväinen projektiin. Ammattitaitoinen tiimi oli avainasemassa."

Suosittelija:

Innokylän päätoimittaja Riikka Noponen antaa kiitosta onnistuneesta tiimityöstä: "Itse olen todella tyytyväinen projektiin. Ammattitaitoinen tiimi oli avainasemassa."

Riikka Noponen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis logo

Tiedot

Tilaaja: Innokylä
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@valamis.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Valamis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Liferay
verkkopalvelu
Innokylä
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
THL
Liferay Platinum Partner

Siirry yrityksen profiiliin Valamis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia