Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor Uratarina: Ville, Software Developer

BloggausInnofactor Uratarina -blogisarjassa tutustumme innofactorilaisten urapolkuihin ja kokemuksiin Innofactorilla työskentelystä. Lisäksi sarjassa esiintyvät työntekijämme pohdiskelevat alansa tärkeimpiä tulevaisuuden teemoja.

Ensimmäisenä vuorossa on Ville, joka toimii tällä hetkellä Innofactorin Espoon toimipisteellä Software Developerina.

 

Urani Innofactorilla alkoi vuonna 2015, kun etsin itselleni diplomityöpaikkaa. Diplomityöpaikan sijaan pääsin suoraan töihin Innofactorille ja toimin tovin verkkosivujen kehittäjänä. Nykytiimissäni Full Stack -kehittäjänä olen työskennellyt noin viisi vuotta.

Tällä hetkellä kuulun tiimiin, joka koostuu asiakasrajapinnassa toimivista Scrum Masterista ja suunnittelijasta sekä seitsemästä koodarista. Työskentely Innofactorilla on itseohjautuvaa, ja jokainen tiimiläinen saa ottaa haluamansa roolin projekteissa. Full -Stack -kehityksen lisäksi olen päässyt kokeilemaan myös tiimin Scrum Masterin roolia. Työtehtävistä minulle mieluisimpia ovat koodaustehtävät. Kipinä koodaukseen syntyi jo nuorena, kun koodailin muun muassa yksinkertaisia pelejä Visual Basic -ohjelmointikieltä käyttäen.

Koen, että töissä parasta on työnantajan luottamus meihin ammattilaisiin. Innofactor antaa työntekijöilleen vapauden ja vastuun projektien toteuttamiseen. Saamme esimerkiksi tehdä päätökset käytettävistä teknologioista itsenäisesti tiimimme kesken. Myös asiakkailla on meihin vahva luottamus, ja asiakassuhteemme ovat kypsiä ja kestäviä.

 

 

"Töissä parasta on työnantajan luottamus meihin ammattilaisiin."

 

Hyvien asiakassuhteiden lisäksi meillä on töissä mainio tiimihenki. Yksi parhaista työmuistoistani on se, kun yksikköni päätti palkita minut Innofactorin InSpirit-tapahtumassa Excellens Awards -palkinnolla. InSpirit on vuosittainen alkukesästä järjestettävä tapahtuma, johon osallistuvat kaikki innofactorilaiset, myös muiden Pohjoismaiden työntekijät. Tapatumaan kuuluu palkitsemisten lisäksi muutakin ohjelmaa, ja päivän päättää ulkoilmajuhla Espoon Campuksella.

Tulevaisuuden isoina teemoina alalla näen esimerkiksi tietoturvan kasvavan merkityksen ja koodarien vastuun muun muassa tietoturvan ylläpitämisessä sekä projektien suunnittelussa. Koodari vaikuttaa valinnoillaan tietoturvan toteutumiseen, ja pienilläkin yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys.

Vapaa-ajallani seuraan jalkapalloa ja pelailen lautapelejä. Lisäksi pelaan toisinaan videopelejä, tällä hetkellä työn alla on Elden Ring. Harrastan myös lukemista silloin kun siltä tuntuu. Viimeisin lukemani kirja taitaa olla Terhi Kokkosen esikoisromaani Rajamaa, joka oli ihan hyvä teos!

 

 

KIINNOSTAAKO URA INNOFACTORILLA? KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

 

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

employer branding
Life at Innofactor

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia