Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor Uratarina: Patrik, Junior Data Analyst

BloggausInnofactor Uratarina -blogisarjassa tutustumme innofactorilaisten urapolkuihin ja kokemuksiin Innofactorilla työskentelystä. 

Innofactor DigiStar on IT-alan junior-osaajille suunnattu ohjelma, joka tarjoaa vakituisen työsopimuksen lisäksi sujuvan startin alan asiantuntijatehtäviin.

Kauppatieteitä teknisellä fokuksella opiskellut Junior Data Analyst Patrik viihtyy teknologian ja liiketoiminnan rajapinnassa.

Millainen koulutustausta sinulla on?

Olen valmistunut Turun yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi. Opiskelin pääaineenani tietojärjestelmätieteitä ja sivuaineina markkinointia sekä talousmaantiedettä. Valitsin kurssini niin, että sain tutkinnostani mahdollisimman teknisen. Suoritin muun muassa liiketoiminta-analytiikan kursseja, ja myös kanditutkielmani keskittyi analytiikkaan.

Entä uratausta?

Olen aikaisemmin työskennellyt muutaman vuoden IT-softayrityksessä, ja sen lisäksi suorittanut trainee-jakson myynnin, markkinoinnin ja tietojärjestelmäkehittämisen parissa.

Lue koko uratarina täältä >>

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

uratarina
Innofactor DigiStar
innofactor
Junior Data Analyst

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia