Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor Uratarina: Jari, Senior Software Developer

BloggausInnofactor Uratarina -blogisarjassa tutustumme innofactorilaisten urapolkuihin ja kokemuksiin Innofactorilla työskentelystä. Lisäksi sarjassa esiintyvät työntekijämme pohdiskelevat alansa tärkeimpiä tulevaisuuden teemoja.

Tällä kertaa vuorossa on Jari, joka työskentelee Innofactorin Lappenrannan toimipisteellä Senior Software Developerina.

 

Jari_kuvaaja sari heerman

Opiskelin ammattikorkeakoulussa tietotekniikkaa ja aloitin työurani IT-alalla jo opintojeni aikana. Innofactorille päädyin vuonna 2013 yrityskauppojen kautta, kun Innofactor osti Microsoft-pohjaisia ratkaisuja toimittaneen atBusineksen. Olen töissä Innofactorin Lappeenrannan toimipisteellä, jossa työskentelee pääasiassa pitkäaikaisia innofactorilaisia, mutta myös uudempia työkavereita. Uutuuttaan hohtavaan asiakastiimiimme kuuluu sekä kokeneita kehittäjiä että tuoreempia kasvoja, joten on mielenkiintoista nähdä miten voimme kehittää tiimin ja yksilöiden toimintaa jatkossa.

Innofactor-urani alussa tein projekteja useille eri asiakkaille, mutta viimeiset 15 vuotta olen työskennellyt saman tutun asiakkaan kanssa vaihtelevien kehitysprojektien parissa. Toisinaan olen mukana myös muissa asiakasprojekteissa. Työkaluihini kuuluvat esimerkiksi Oracle-tietokannat, Microsoft .NET Framework ja WPF, sekä koodikielistä C#. Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja tiiviitä, joten tiimiläiset tuntevat toisensa hyvin ja tietävät toistensa vahvuudet. Puhumme niin sanotusti samaa kieltä. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä lähes päivittäin ja hommat sujuvat luontevasti.

 

 

"Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja tiiviitä, joten tiimiläiset tuntevat toisensa hyvin ja tietävät toistensa vahvuudet. Puhumme niin sanotusti samaa kieltä."

 

 

Mukavinta töissä onkin asiakasrajapinnassa työskentely. Työni on sekä projektityötä että asiakaspalvelua, ja työtehtävät ovat monipuolisia. Parasta on nähdä projektin kulku ja työn alla oleva järjestelmän kehitys ja rakentuminen alusta loppuun saakka. Ongelmiin pääsee pureutumaan heti alkuvaiheessa, kun selvitetään asiakkaan tarpeet ja kartoitetaan esimerkiksi tarvittavan ratkaisun loppukäyttäjät ja toimintamallit. Uutta luodaan olemassa olevan järjestelmän reunaehtojen puitteissa. Tulevaisuudessa erilaiset mobiilisovellukset tulevat yleistymään entisestään, mutta on myös järjestelmiä, jotka eivät ainakaan vielä taitu mobiilialustoille vaan vaativat työpöytäsovelluksen.

Etätyö sopii arkeeni hyvin, sillä työpäivän saa suunnitella suhteellisen vapaasti itse. Talvisin työpäiväni saattaa alkaa esimerkiksi hiihtolenkillä. Harrastan vapaa-ajallani muun muassa kaikenlaista ulkoilua ja kestävyysurheilua, esimerkiksi polkujuoksua. Toisinaan ulkoiluharrastuksia ja muuta yhteistä toimintaa pääsee toteuttamaan myös työkaverien kanssa Innofactorin Fun Club -toiminnan kautta.

 

Kuva: Sari Heerman/Sakura

 

KIINNOSTAAKO URA INNOFACTORILLA? KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

employer branding
Life at Innofactor

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia