Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

iLOQ – kumppaniportaali on menestyksen digiavain

ReferenssiiLOQ mullistaa lukitus- ja turvallisuusalaa sekä sen toimintamalleja älykkäillä, digitaalisesti toimivilla kokonaisratkaisuilla. Tämän työn keskiössä on jälleenmyyjä- ja kumppaniverkosto, jolle kehitettiin perinteisen B2B-yhteistyön rajoja rikkova iLOQ Partner Portal.

Uusi aika, uudet työkalut

iLOQ päätti laittaa uusiksi vuosikymmenten aikana muodostuneita rakenteita ja muuttaa digitaaliset mahdollisuudet paremmiksi kumppanikokemuksiksi. Tavoitteena oli rakentaa aidosti jälleenmyyjiä palveleva portaali, josta löytyy työkaluja henkilöstön osaamisen, asiakastuen, markkinoinnin, brändäyksen ja koko liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi iLOQ Partner Portal suunniteltiin päivittäisiä rutiineja helpottavaksi kanavaksi, jonka kautta tiedon jakaminen, yhteydenpito ja tilausten tekeminen on mahdollisimman helppoa.

Joka kohdasta vahvempi palveluketju

Loppuasiakkaan kokonaisvaltaisessa elinkaaren hallinnassa on monia kohtaamispisteitä, joissa jälleenmyyjillä on mahdollisuus tehdä positiivinen vaikutus. iLOQ Partner -portaalissa on pyritty huomioimaan jokainen palveluketjun vaihe ja kumppanien kaikki tarpeet. Portaali on lisäksi osa iLOQin jatkuvaa muutosta kohti parempaa käytännöllisyyttä, taloudellisuutta, turvallisuutta ja ympäristön huomioimista. Sen avulla voidaan tarjota laadukkaita digitaalisia partnerikokemuksia, helpottaa jälleenmyyjien työtä loppuasiakkaiden suuntaan sekä tarjota työkalut entistä innovatiivisempaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Mainio startti yhteiselle matkalle

iLOQ Partner Portal -kokonaisuuden ensimmäisen vaiheen lanseeraus sujui hyvin, ja portaalilla on jo nyt ollut positiivisia vaikutuksia. Jälleenmyyjät ovat olleet tyytyväisiä uuteen palveluun, joten hyvä yhteistyö ja ketterällä mallilla etenevä portaalin kehittäminen Vincitin kanssa saa jatkoa. iLOQin mukaan portaalin julkistus onkin vasta pitkän matkan ensimmäinen askel ja tahtotila kumppaneiden menestyksen ja tuottavan työn tukemiseen on edelleen kova.

Jälleenmyyjien käyttöön suunniteltu uusi työkalu on saatu valmiiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä niin lopputulokseen kuin yhteistyöhön Vincitin kanssa. Tällaisen hankkeen arkkitehtuuri ei koskaan tule lopulliseen muotoonsa, ja yhdessä kehitämme palvelua vieläkin paremmaksi.

Jukka Penttinen

Digital Transformation Manager / iLOQ

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: iLOQ
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tatu Könönen, +358 40 520 8477

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu

Omat tagit

asiakasportaali
digitaalinen alusta
kumppaniverkosto

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia