Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Identio tavoittelee 20 prosentin kasvua henkilöstössä vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana

Bloggaus22.2.2024

Idention tavoitteena on rekrytoida jopa kuusi uutta työntekijää vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana. Kuuden työntekijän rekrytoiminen tarkoittaisi Idention kokoisessa yrityksessä noin 20 prosentin kasvua henkilöstön määrässä. Se on kunnianhimoinen tavoite etenkin hieman haastavassa markkinatilanteessa. Se on myös Idention ensimmäinen julkilausuttu tavoite, mikä kertoo päättäväisyydestä kasvun suhteen.

Tänä vuonna olemme allekirjoittaneet jo kaksi uutta työsopimusta. Lisäksi käynnistimme tällä viikolla rekrytointikampanjan, jonka avulla etsimme uusia ohjelmistoinsinöörejä tiimeihimme sekä Turkuun että Helsinkiin. Kampanja on herättänyt selvää kiinnostusta jo heti ensimmäisinä päivinä.

Konsulttibisneksessä orgaaninen kasvu tulee joko rekrytoinnin tai hintojen noston kautta. Markkinatilanne on ollut jo hetken hieman haastava ja laskutushintojen nostaminen voi olla vaikeaa. Olemme pitäneet taloudestamme hyvää huolta ja se mahdollistaa rekrytoinnin myös sellaisina aikoina, kun markkina ei ole kuumimmillaan. Se on tärkeä viesti myös asiakkaillemme.

Idention toimitusjohtajalla Joonas Korganilla on ajantasainen kuva siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Hän työskentelee itse yrityksen myynnin parissa. Kilpailu projekteista ja asiakkuuksista on ollut viime aikoina kovaa, mutta pieniä piristymisen merkkejä on ollut myös nähtävillä etenkin uusien projektien määrän suhteen.

”Haluan kannustaa yrityksiä etsimään vakaita kumppaneita digitaaliseen kehitykseen. Kynnys investointeihin voi olla tällaisessa markkinatilanteessa korkea, mutta hyvän kumppanin kanssa kehitystyö on järkevää ja läpinäkyvää. Siinä edetään aina asiakkaan ehdoilla”, Joonas Korgan muistuttaa.

___

Identio on Turussa ja Helsingissä toimiva UX-suunnitteluun ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut konsulttitalo. Toiminta on ollut täysipäiväistä vuodesta 2019 alkaen ja yritys työllistää nykyään jo yli 30 asiantuntijaa. Tulorahoituksella kasvanut Identio on kasvattanut liikevaihtoaan joka vuosi ja sen tulos on kasvanut nousujohteisesti. Yritys panostaa kaikessa toiminnassaan erityisesti läpinäkyvyyteen, luottamukseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Toimitusjohtaja

Joonas Korgan / +358 40 568 4617 / joonas@identio.fi​

Rekrytointi

Julius Rajala / +358 50 491 9330 / julius@identio.fi

Pinterest
Identio Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Identio kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Identio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Identio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Identio - Muita referenssejä

Identio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia