Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Huhtamaki

ReferenssiHuhtamäki Oyj:lle toteutettu globaali intranet-ratkaisu parantaa käyttäjäkokemusta sekä tarjoaa toiminnallisuuksia konserni-, liiketoimintaryhmä- ja yksikkötasoilla.

Konsernin intran rakennetta uudistettaessa lähtökohtana oli henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen rakentuminen, tiedon löydettävyys ja helppokäyttöisyys. Uusien toiminnallisuuksien ja sisällön hallinnan kehittämisen lisäksi lähdettiin järkeistämään palvelinympäristöä. Näin saatiin aikaisemmin 64 eri palvelimella olleet ympäristöt keskitetysti yhteen paikkaan.

Toiminnallisuudet ovat aivan eritasolla nyt. Esimerkiksi hakutoimintolla voi hakea vaikka tittelin, osaamisalueen, lokaation tai yksikön perusteella ja lisäksi sieltä löytyy myös noin 5000 käyttäjän profiilit yhteystietoineen, luettelee Communications Specialist Nina Riihelä.

Kaikille yhteisen globaalin sisällön lisäksi intrassa on myös segmetti eli liiketoimintaryhmäkohtainen taso, joka mahdollistaa segmentin sisäisen tiedon jaon globaalissa ympäristössä. Näiden kahden tason lisäksi toteutettiin lokaatiokohtainen taso, jonka avulla hoidetaan yksikkökohtaista viestintää. Käyttäjän näkymä määräytyy oman profiilin avulla eli sisältö on räätälöity käyttäjäkohtaisesti.

Yhteisöllisyyden varmistamiseksi on annettu mahdollisuus erilaisten yhteisöjen luomiseen. Intrassa on kaikille avoimia yhteisöjä sekä yhteisöjä, joihin voi pyytää jäsenyyttä ja osittain suljettuja pääkäyttäjän luomia yhteisöjä. Yhteisöllisyyttä parantamaan lisättiin blogikirjoitukset ja niiden kommentointimahdollisuus. Käyttäjät voivat vastata myös päivän kysymykseen ja seurata mitä mieltä muut ovat tapetilla olevista aiheista.

Tavoitteisiin on päästy. Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki Valamiksen kanssa, yhteinen sävel löytyi jo heti alussa ja työskentely on ollut helppoa. Töihin on tartuttu ja ne on hoidettu ripeästi", kuvailee Communications Specialist Nina Riihelä.

Huhtamäki-konserni on johtava kuluttaja- ja erikoispakkausten valmistaja, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 2,3 miljardia euroa. Tarjoilu- ja kuluttajatuotepakkausmarkkinoita palvelee noin 14 400 työntekijää 64 tehtaassa ja useissa myyntikonttoreissa 31 maassa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.fi.

Suosittelija:

Tavoitteisiin on päästy. Meillä on ollut hyvä tekemisen meininki Valamiksen kanssa, yhteinen sävel löytyi jo heti alussa ja työskentely on ollut helppoa. Töihin on tartuttu ja ne on hoidettu ripeästi", kuvailee Communications Specialist Nina Riihelä.

Nina Riihelä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis logo

Tiedot

Tilaaja: Huhtamaki
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@valamis.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Valamis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Sosiaalinen intranet
sisäinen viestintä
käyttäjäkokemus
Tietohallintojohtaminen
hakutoiminto

Siirry yrityksen profiiliin Valamis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia