Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hivos

ReferenssiHivos on kansainvälinen kehitysorganisaatio, joka pyrkii löytämään uudenlaisia kestäviä ratkaisuja koskien globaaleja puheenaiheita, kuten sananvapaus, seksuaalioikeudet sekä naisten ja miesten tasa-arvo. Yritys vastustaa toiminnallaan syrjintää, epätasa-arvoa, vallan väärinkäyttöä ja luonnonvarojen tuhlaamista.

Hivoksen pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Tämän lisäksi yrityksellä on viisi paikallista toimipistettä Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Hivoksen hankkeita toteutetaan 27 maassa ja yritys tekee yhteistyötä 722 paikallisen toimijan kanssa hankkeidensa toteuttamiseksi.

Haaste

Hivos painottaa voimakkaasti tiedon ja asiantuntemuksen jakamista yrityksen sisällä ja näin syntyi tarve parantaa ja kehittää yrityksen sisäistä viestintää ja yhteistyötä. Tämän lisäksi Hivos halusi mahdollistaa myös yrityksen ulkoisille yhteistyökumppaneille pääsyn yrityksen sisäisiin koulutuksiin.

Vuorovaikutus, yhteistyö ja oppiminen niin yrityksen sisällä kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa oli kuitenkin haastavaa, sillä Hivoksella oli käytössään hyvin yksinkertainen intranet ja yritykseltä puuttui myös e-oppimisympäristö. Hivos haki ratkaisua haasteisiin, joita muodosti yrityksen toimipisteiden ja yhteistyökumppaneiden sijoittuminen maailmanlaajuisesti. Myös yhteisöllisyyttä haluttiin vahvistaa yrityksen sisällä.

Ratkaisu

Ratkaisu on Liferay Social Officeen pohjautuva intranet, johon liitettiin Valamis e-oppimisympäristö. Kyseinen ympäristö mahdollistaa tiedon ja asiantuntemuksen jakamisen sekä edistää yrityksen sisäistä yhteistyötä ja sosiaalista oppimista. Sekä Liferay että Valamis ovat molemmat avoimen lähdekoodin ratkaisuja, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä ja kansainvälisesti sovellettavia.

Tämä toimeksianto oli ensimmäinen, jonka toteuttimme yhdessä virallisen Valamis-partnerimme, Componencen, kanssa. Componence on Liferayn Platinum-kumppani ja toimii Alankomaissa. Componencen ollessa vastuussa Hivoksen intranetin uudistamisesta, yritys havaitsi tarvitsevansa itselleen myös e-oppimisratkaisun.

Hivoksen toiveena oli saada vahvoilla yhteisöllisen oppimisen työkaluilla varustettu ja avoimeen lähdekoodiin perustuva e-oppimisratkaisu. Componence esitti ratkaisuksi Valamis-oppimisympäristöä ja tutustuttuaan ratkaisuun, Hivos totesi Valamiksen sopivan heidän tarpeisiinsa täydellisesti.

Componencen ollessa vastuussa intranetin uudistamisesta, vastasi Valamis projektista Valamiksen ja e-oppimisympäristön osalta. Valamis ja Componence tekivät tiivistä yhteistyötä ja molemmat hyötyivätkin suuresti toistensa osaamisesta ja asiantuntijuudesta. Pystyimme näin hyödyntämään Liferayta ja Valamista parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan Hivoksen ongelmaan erinomaisesti sopivan ratkaisun.

Lopputulos

Hivoksen intranet pohjautuu nyt Liferayhin ja sen fokuksena on yhteisöllinen oppiminen ja tiedon jakaminen. Valamis puolestaan on Hivoksen ensisijainen oppimisympäristö, joka mahdollistaa tiedon jakamisen sekä organisaation sisällä että yhteistyökumppaneiden kanssa. Componencen kanssa yhteistyössä tekemämme ratkaisun myötä Hivoksen on helpompi kommunikoida maailmanlaajuisesti, sekä löytää oikeat ihmiset ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan

Suosittelija:

"Valitsimme ensin Liferayn, minkä jälkeen totesimme Valamiksen olevan paras mahdollinen valinta e-oppimisratkaisuksi. Sekä Liferay että Valamis olivat käyttövalmiita ratkaisuja, mikä vaikutti merkittävästi lopulliseen päätökseemme. Koimme myös Liferayn ja Valamiksen yhdistämisen mielenkiintoiseksi ja yrityksellemme arvoa lisääväksi ratkaisuksi", kertoo Bram van Kersbergen, Hivoksen Web Coordinator

Bram van Kersbergen, Web Coordinator

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis logo

Tiedot

Tilaaja: Hivos
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@valamis.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Valamis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

e-Oppimisympäristöt
verkko-oppiminen
e-learning

Siirry yrityksen profiiliin Valamis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia