Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hippu kaipasi raikasta otetta – Bitfactor tarjosi sitä

ReferenssiLastenvaate- ja lifestylemyymälä Hippu avasi ovensa Kauppakeskus Zeppelinissä, Kempeleessä. Sen valikoimasta löytyy laadukkaiden lastenvaatteiden lisäksi sisustusta, koriste-esineitä, sekä tarvikkeita kotiin ja työpaikoille. Tuttujen ja tunnettujen tuotemerkkien lisäksi myymälästä löytyy myös kokonaan uusia tuttavuuksia. Hippu suosii kotimaisuutta, ekologisuutta sekä paikallista osaamista ja yhteistyötä.

”Hipun brändiä lähdettiin rakentamaan iloisella ja raikkaalla otteella. Oli selvää, että logon tulee olla juuri Hipun näköinen”, toteaa Jenna Saapunki Hippu Kids & Lifestylestä. ”Yrityksen visuaalinen ilme on tärkeää niin tietokoneen ruudulla kuin myymälässäkin.”

Saapunki kertoo, että myymälä rakentui omin voimin, mutta logon ja yritysilmeen graafisen suunnittelun tueksi kaivattiin ulkopuolista apua. ”Etsimme rautaista ammattitaitoa ja sitä me todellakin saimme Bitfactorilta. Olimme heti samalla aaltopituudella ja jo saman viikon aikana saimme todella hyviä vaihtoehtoja yrityksen logoksi”, Saapunki kertoo. ”Bitfactor teki myös suunnitelmat myymälämme ikkunateippauksista ja ylitti odotuksemme joka suhteessa. Teemme varmasti yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Lämpimät suosittelut!”

Bitfactorin AD Ulla Niemelä kertoo, että Hipun projekti sopi Bitfactorille täydellisesti. ”Mehän olemme digitaalisen palvelukehityksen osaajia ja ohjelmistot vaativat nykyään yhä enemmän muotoilua, graafista suunnittelua ja käytettävyyssuunnittelua. Me teemme kaikkea tätä – ja keskeistä on, että pystymme auttamaan asiakasta juuri siinä ongelmassa, joka on akuutein. Hippu on meille hyvä asiakas, jonka kanssa teemme mielellämme jatkossakin yhteistyötä.”

Suosittelija:

”Etsimme rautaista ammattitaitoa ja sitä me todellakin saimme Bitfactorilta. Olimme heti samalla aaltopituudella ja jo saman viikon aikana saimme todella hyviä vaihtoehtoja yrityksen logoksi.”

Jenna Saapunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitfactor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hippu Kids & Lifestyle
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Heikkilä: +358 50 482 1558

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitfactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Graafinen suunnittelu ja tuotanto
logosuunnittelu
yritysilme

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Muita referenssejä

Bitfactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia