Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hesburgerin uusi sovellus kasvatti myyntiä 25%

ReferenssiHesburgerin kesäkuussa 2016 julkaisemasta mobiilisovelluksesta tuli hetkessä todellinen menestys. Sovelluksen suosion todistaa huikeat luvut: latauskertoja on reilusti yli miljoona ja sovelluksen kautta Hesburgeriin on liittynyt lähes saman verran uusia bonusklubilaisia. Uuden sovelluksen avulla Hesburger on voinut tukea olemassa olevaa liiketoimintaa ja luoda uudenlaisia ansaintamalleja.

HAASTE: BONUSKLUBI ILMAN LIPPULAPPUSIA

Hesburger-mobiilisovelluksen toteuttaminen lähti käyntiin Hesburgerin halusta päivittää Bonusklubinsa asiakkaiden nykyisiä tarpeita vastaavaksi. Vaikka ravintolan suosittu Bonusklubi oli yrityksen liiketoiminnalle tärkeä, oli se toiminut jo 20 vuoden ajan omalla painollaan ilman suurempia kehitystarpeita.

Uudistamistyö aloitettiin kuuntelemalla asiakkaita ja Bonusklubin jäseniä. Toiveina oli saada Bonusklubin edut ilman lompakossa tilaa vievää muovista korttia, klubilaiset halusivat nähdä helposti oman bonustilanteensa ja Hesburgerin huippusuositut kupongit haluttiin pitää aina saatavilla. Kotiin unohtuneinahan, niistä ei ole hyötyä. Lisäksi asiakkaat tahtoivat aikaa säästäkseen tilata ja maksaa Hesburger-ostoksensa jo etukäteen. Näin ravintolakokemuksesta tulisi entistäkin sujuvampi.

TOTEUTUS: SOVELLUS KAIKILLA MAUSTEILLA

Hesburgerin ja asiakkaiden toiveet toteuttiin yhdellä työkalulla: Hesburger-mobiilisovelluksella. Näin saimme vietyä Hesburger-ravintolan jokaisen asiakkaan taskuun.

Uudella sovelluksella asiakkaille tarjotaan kaikki ravintolan klubiedut ilman erillisiä kortteja ja paperisia kuponkeja. Lisäksi sovelluksella voi tilata ja maksaa ostokset, jolloin asiakkailta säästyy aikaa jonottamiselta. Sovelluksen kautta tehdyt ostot on integroitu Hesburgerin omaan kassajärjestelmään, jolloin olemassa olevaa raportointia ja seurantaa pystytään hyödyntämään.

Sovellukseen on rakennettu laaja analytiikka, jonka ansiosta jatkokehitys voidaan toteuttaa mitattuun tietoon. Vincit huolehtii sovelluspalvelimen monitoroinnista 24/7 -päivystysmallilla. Tällä tavoin varmistetaan palvelimen toimintavarmuus ja pidetään Hesburgerin asiakkaat tyytyväisinä huolehtimalla, että palvelu ei kärsi häiriöistä tai käyttökatkoista.

TULOKSET: SOVELLUSKAUPAN SUOSITUIN

Hesburger-mobiilisovellus saavutti suuren suosion ja erinomaisia tuloksia heti ilmestymisen jälkeen. Sovellus ylsi kesä-marraskuussa 2016 sekä App Storen että Play Storen ladatuimmaksi sovellukseksi. Sovellusta on ladattu reilusti yli miljoona kertaa ja keskiostosten määrä kasvoi jopa 25% verrattuna perinteiseen Hesburger-asiakkaan keskiostokseen.

Hesburger-mobiilisovellus on lanseerattu kansainvälisesti ja saanut loistavan vastaanoton useammassa eri maassa.

Vincit toteutti Hesburger-sovelluksen Burger-In Oy:lle yhteistyössä suunnittelutoimisto Passi & Ripatin ja mainostoimisto Satumaa Family Groupin (nyk. Drama Queen Communications) kanssa.

Suosittelija:

Kumppanivalinta on osoittautunut oikeaksi ja suosittelen Vincitiä mielelläni. Erityisesti arvostan heidän kykyään paneutua asiakkaan ongelmiin ja ratkaisujen etsimiseen. Vincitläiset saavat hyvin kiinni ideoistamme ja osaavat kehittää niitä toivottuun suuntaan. Sitoutuminen on ollut vahvaa.

Kristian Allén / CIO Hesburger

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Hesburger
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Riippi

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Android
iOS
React Native

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia