Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Gymnaestrada

ReferenssiWorld Gymnaestrada järjestettiin Helsingissä 12-18.7.2015. Tapahtuma on kansainväliseltä laajuudeltaan suurin Suomessa koskaan järjestetty tapahtuma. Järjestäjänä toimi Suomen Voimisteluliitto yhdessä Helsingin kaupungin sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

Voimisteluliiton projektipäällikkö Saija Suomisen mukaan tapahtuman viestintä kaikille FIG:n (Federation Internationale de Gymnastique) jäsenmaille on paljolti sähköistä. Verkkosivuston haluttiin olevan hyvin toimiva ja helppo päivittää. Toimittajaksi valittiin jo ennestään tuttu Avoine, jonka kanssa myös Voimisteluliiton verkkosivut on aikanaan toteutettu.

Suomen Voimisteluliitto järjestää voimistelutoimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. Gymnaestrada on voimistelun suurtapahtuma, jossa ei kilpailla vaan esiinnytään. Festivaalin ohjelmaan kuuluu kenttä-, halli-, ja iltanäytöksiä sekä monenlaisia muita esityksiä läpi viikon. Tapahtumaan odotetaan lähes 25 000 osallistujaa jopa kuudestakymmenestä eri maasta.

Verkkosivut ovat yksi Gymnaestradan pääviestintäkanava. Suomisen mukaan haasteita verkkoviestinnälle asettavat osallistujajoukon kirjavat taustat. Tietokoneen käyttötaidot vaihtelevat ja osallistujien ikähaarukka on laaja, jopa 6‒90 vuotta. Lisäksi sivuston on oltava vähintään kaksikielinen. Kaikki tieto löytyykin verkkosivuilta sekä englanniksi että espanjaksi, jotka ovat molemmat FIG:n virallisia kieliä.

Verkkosivuprojekti toteutettiin nopealla aikataululla. ”Hieman enemmän olisimme halunneet aikaa testaukseen, mutta pääpiirteittäin projekti eteni nopeasti ja kaikki tehtiin kuten sovittiin”, kertoo Suominen. Ennen tapahtumaa ja sen aikana sivustolle odotetaan jopa 10 000-15 000 päivittäistä kävijää. Osallistujat etsivät sivustolta perustietoa tapahtumasta, aikatauluista, suorituspaikoista sekä yleisesti Helsingistä. Verkkosivujen tavoitteena on tarjota kaikille kiinnostuneille tietoa Gymnaestradasta sekä antaa sen järjestäjämaasta positiivinen mielikuva. Myös yhteistyökumppaneille verkkosivut ovat mainio paikka näkyä.

Antti Hongan suunnittelema graafinen ilme on saanut Voimisteluliiton jäsenistöltä paljon kehuja. ”Meillä oli grafiikat, elementit ja toiminnallisuudet valmiiksi mietittynä. Kun Avoine tuli mukaan, oli sivut helppo rakentaa valmiiksi.”, kiteyttää Suominen. Sivusto on tehty ProcessWire -julkaisujärjestelmällä, joka skaalautuu näppärästi myös mobiililaitteille. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Antti Peisa ja projektipäällikkönä toimi Marko Valo.


Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoine Oy

Tiedot

Tilaaja: Gymnaestrada
Ajankohta: 2012
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Saija Suominen

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoine kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tapahtumat

Siirry yrityksen profiiliin Avoine kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoine - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Avoine - Muita referenssejä

Avoine - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut
Web-sovelluksen nykyaikaistaminen onnistuu, kun teknologiat valitaan huolella ja loppukäyttäjien tarpeet ovat selvillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia