Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-järjestelmän hankinta ja käyttöönotto

BloggausERP-järjestelmän valinta on tärkeä päätös. Toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen keskeisin liiketoiminta-alusta. ERP-hankkeen myötä on mahdollista suunnitella yrityksesi liiketoimintaprosessit tehokkaammiksi ja sujuvammiksi. ERP-järjestelmä on digitalisoituvan liiketoiminnan selkäranka, joka kannattelee kaikkia keskeisiä prosessejasi. Siksi erpin hankinta on liiketoiminnan kehittämispäätös ja tärkeä investointi, joka pitää saada hyötykäyttöön nopeasti.

Toiminnanohjausjärjestelmä on saatava käyttöön tehokkaasti ja helposti, koska ERP-järjestelmällä on niin keskeinen osa nykyaikaisessa dataohjatussa liiketoiminnassa. Yhtä tärkeää on valita oikea ratkaisu - se vaikuttaa kaikkeen nykyiseen ja tulevaan liiketoimintaasi.

Moderni ERP-hanke on liiketoiminnan kehittämistä. Erppiä uudistettaessa on erinomainen tilaisuus suunnitella liiketoimintasi keskeisiä prosesseja aiempaa sujuvammiksi ja tehokkaammiksi. Oikein valittu erppi mahdollistaa myös jatkokehityksen ja voit mukauttaa sen joustavasti uusien liiketoimintojesi muuttuviin tarpeisiin.

Liiketoimintahanke: Nykyaikainen ERP-järjestelmä on liiketoiminnan kehittämistä ja prosessien tehostamista

Erppi on liiketoiminta-alusta ja dataohjatun yritystoiminnan ytimessä. Kyseessä ei ole enää entisaikojen ratkaisu vain talouden ohjauksen tarpeisiin, vaan toiminnanohjausta hyödyntävät kaikki yrityksesi liiketoiminnot. Erppi on liiketoiminnan mahdollistaja.

ERP-järjestelmä kattaa parhaimmillaan koko arvontuotannon ketjusi: siihen voi kuulua hankinta ja alihankkijayhteydet, logistiikka ja varastointi, myynti, tuotanto ja asiakaspalvelu, asiakkuudenhallinta, jälkimarkkinointi sekä resurssien ja henkilöresurssien ohjaus ja taloushallinto.

ERP kannattaa yhdistää muihin järjestelmiisi, jolloin liiketoimintasi ja prosessisi pyörivät mahdollisimman yhtenäisellä alustalla ja voit hyödyntää reaaliaikaista dataa bisneksen ohjauksessa. Täysin erillisten järjestelmien riskinä on tiedon siiloutuminen, hidas tiedonkulku ja vaikeus saada ajantasaista tilannetietoa sinne, missä sitä reaaliaikaisesti tarvittaisiin.

Ajattele toiminnanaohjausjärjestelmää liiketoiminta-alustana - se kytkeytyy kaikkiin tärkeisiin toimintoihisi ja sen varaan rakennat myös tulevat prosessisi ja uudet liiketoimintasi. Tulevaisuuden liiketoiminta on digitaalista ja siksi ERP-järjestelmällä on niin keskeinen rooli.

Tästä kaikesta seuraa se, että ERP-järjestelmän hankinta ei ole vain IT-osastosi asia. Omistajuus kuuluu kaikille liiketoiminnoillesi.

Lue blogista, miten hankit yrityksellesi sopivan ERP-järjestelmän.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
eCraft Template

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia