Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-datasta hyöty irti tietoaltaassa

BloggausOnko organisaatiosi jo valinnut Dynamics 365:n yrityksellesi näkyvyyden parantamiseksi ja yrityksesi muuttamiseksi merkityksellisillä tiedoilla? Onko haasteenasi tarjota oikea-aikaista dataa ja oivalluksia? Vaatiiko monimutkaisten dataputkien rakentaminen ja ylläpito liikaa työtä?

 

Jos data-arkkitehtuurisi sisältää jo tietoaltaan käytön, voit nyt yksinkertaistaa tietoputkia, jotta voit avata datamassoihin piilotetut oivallukset yhdistämällä Finance and Operations -sovellusympäristösi tietoaltaaseen. Finance and Operations -sovellusten Export to Data Lake -ominaisuus on nyt yleisesti saatavilla ja käytettävissä Dynamics 365 -ympäristössäsi Azure Data Lakessa. Tämä ominaisuus mahdollistaa nyt helposti datan tuomisen suoraan sovelluksien tietokannan tauluista tietoaltaaseen.

Innofactorin DataSight™-ratkaisu on jo rakennettu tätä toiminnallisuutta silmälläpitäen. Olemme huomioineet Microsoftin tulevan julkistuksen ja rakentaneet DataSightin dataputket käyttäen tietoallasta eli Azure Data Lakea datan lähteenä. D365 Finance and Operations -tietomalli, jossa on tuhansia tauluja ja entiteettejä, voi olla kuitenkin vaikea tai jopa pelottava lähestyttävä. Siksi olemmekin kehittäneet DataSight™-ratkaisun, jossa D365 liiketoimintasovellusten ja räätälöityjen erillisratkaisujen (KPI-tavoitesovellus ja resursointisovellus) tietorakenteiden päälle on tehty valmiit, heti käyttöönotettavat, tietomallit. Lisäksi DataSight™ sisältää suoraan paketista otettuna jo noin 100 Power BI Dashboardia ja raporttia.

 

Voit hyödyntää DataSight ™:ia datamatkasi alussa nopeuttamaan kehitystyötä D365-liiketoimintasovellusten kanssa. Näin saat nopeasti arvoa datallesi ilman että pitäisi käytää kuukausikaupalla aikaa datan mallinnuksen ja raporttien luomisen kanssa.

 

Blog-Datasight1

 

Microsoft julkaisi D365 Finance-ratkaisun Data Lake -integraation joulukuun alussa 2021. Lue lisää D365 ERP:in Data Lake-integraatiosta.

LUE LISÄÄ INNOFACTOR DATASIGHT ™ -RATKAISUSTA

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Master Data MDM
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

DataSight
Microsoft PowerBI
Microsoft Azure
Data Lake
Dynamics 365
ERP
Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia