Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fortum Valpas – Suomen käytetyin energian raportointityökalu

ReferenssiFortum Valpas on energian seuranta- ja raportointityökalu, joka perustuu Wapicen energiapalveluiden EcoReaction-ratkaisuun. Valpas toimii muun muassa Oma Fortum -mobiilisovelluksen taustajärjestelmänä tarjoten monipuoliset palvelut energiankulutuksen seurantaan ja ennakointiin.

Fortum Oyj on Suomen suurin energiayhtiö, jonka tarjontaan kuuluu ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhtiöllä on yli 600 000 sähkömyynnin asiakaskäyttöpaikkaa Suomessa. Johtavana puhtaan energian yhtiönä Fortum tarjoaa asiakkailleen oikeat työkalut, jotka auttavat tekemään järkeviä energiavalintoja.

Fortum Valpas tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen palvelun, jonka avulla asiakas voi suunnnitella, optimoida ja seurata energiankulutustaan. Palvelusta voi tarkastella kulutushistoriaa, nykytilannetta ja tehdä vertailuja aiempaan kulutukseen tai vertailuryhmiin.

Fortum on edelläkävijä asiakkaidensa sähköisten palveluiden kehittämisessä ja asettaa erittäin korkeat vaatimukset verkkopalvelun sujuvuudelle. Käytettävyys ja palvelun responsiivisuus ovat nykypäivää ja tuotetta kehitetään jatkuvasti eteenpäin vastaamaan käyttäjien toiveita.

Huippuluokan suorituskykyä

Järjestelmän integraatio jo olemassa olevaan palveluympäristöön on oltava yksinkertaista ja varmaa. Heikki Tuppurainen toimii järjestelmäpäällikkönä Fortumin Valpas palvelussa. Tuppuraisen mukaan EcoReactionin selkeitä etuja ovat toiminnan varmuus sekä tuotteen soveltuvuus Fortumin ympäristöön.

EcoReactionilla oli todistetusti näyttöä toiminnasta erilaisissa ympäristöissä ja eri kokoisissa yhtiöissä. Kun tietoa siirretään mittauspisteistä EcoReactioniin, suurienkin tietomäärien siirtyminen käy erittäin nopeasti – jopa tunnissa.

Heikki Tuppurainen, Järjestelmäpäällikkö, Fortum

Raportointijärjestelmän pitää olla erittäin suorituskykyinen ja korkealaatuinen, sillä suurilta yrityksiltä kerätyt tietomäärät ovat valtavia.

EcoReaction on osa Wapicen kattavaa energiapalvelutarjontaa, joka tarjoaa avaimet käteen-ratkaisuja energiayhtiöille ja heidän asiakkailleen. Älykkäiden ja kattavien energiapalveluiden avulla voidaan kattaa asiakkaan tarpeet sopimusten ja laskujen hallintaan sekä energiankulutuksen ja tuotannon seurantaan.

Lisätietoja: Jukka Hämäläinen, Product Manager, Wapice Oy, puh. +358 45 348 8948

Lue lisää Wapicen energiapalveluista

Suosittelija:

EcoReactionilla oli todistetusti näyttöä toiminnasta erilaisissa ympäristöissä ja eri kokoisissa yhtiöissä. Kun tietoa siirretään mittauspisteistä EcoReactioniin, suurienkin tietomäärien siirtyminen käy erittäin nopeasti – jopa tunnissa.

Heikki Tuppurainen, Systems Manager, Fortum Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Fortum Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia