Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-tallenne: Tuo taloushallinnon tekeminen tähän päivään Microsoft Power Appseilla

VideoWebinaarissamme päivität tietosi ajan tasalle ja tutustut tuoreimpiin taloushallinnon automaatiotrendeihin ja -työkaluihin Efiman kokeneen prosessikehittäjän, Kaisa Niemisen, ja Power Apps -gurumme, Aino Jokelan, johdolla. Käymme läpi eri automaatiotyökalujen käyttökohteita ja syvennymme erityisesti low-code-kehityksen alle kuuluvien sovellusten hyötyihin ja käyttökohteisiin.

Ohjelma

Onko taloushallintonne tekeminen tätä päivää ja viimeisimpien automaatiotrendien mukaista, vai uppoaako aikanne yhä rutiinien pyörittelyyn? Uuden ajan talousammattilainen tuntee viimeisimmät automaatiovälineet ja -vaihtoehdot, robotisoi rutiinityöt ja pistää omat paukkunsa liiketoiminnan tukemiseen sekä taloushallintopalveluiden ja -prosessien kehittämiseen.

Webinaarissamme päivität tietosi ajan tasalle ja tutustut tuoreimpiin taloushallinnon automaatiotrendeihin ja -työkaluihin Efiman kokeneen prosessikehittäjän, Kaisa Niemisen, ja Power Apps -gurumme, Aino Jokelan, johdolla.

Käymme läpi eri automaatiotyökalujen käyttökohteita ja syvennymme erityisesti low-code-kehityksen alle kuuluvien sovellusten hyötyihin ja käyttökohteisiin. Tutustumme konkreettisiin esimerkkeihin etenkin asiakkaillemme toteutetuista talouden Microsoft Power Apps -sovelluksista, jotka ovat omiaan:

  • kehittämään taloushallintopalveluiden käyttäjäkokemusta
  • ja vapauttamaan talousammattilaisten aikaa merkityksellisempään työhön
  • automatisoimaan taloushallintoprosesseja (ilman raskaita kehitysprojekteja)

Jaamme myös parhaat vinkit siitä, miten kehittämisessä päästään vauhtiin ja mitkä prosessit on syytä laittaa kuntoon ensi tilassa.

Puhujat

Kaisa Nieminen

Efima Oyj

Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Aino Jokela

Efima Oyj

Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.

Pinterest
Efima Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Platform
Power Apps
Efistream
Webinaari

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia