Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen transformaatio energia-alalla: moderni talousjohtaminen

BloggausYhteiskunnalliset tarpeet ajavat voimakkaasti energia-alaa kehittymään. Energia-alan suuret muutokset eivät tapahdu itsestään, vaan niiden voimaksi tarvitaan aiempaa yhtenäisempää liiketoiminnan johtamista. Kun paine kehittymiseen on kova, on myös järjestelmien tuettava energiayritystä tehokkaammin uudistumisessa. Lue blogistamme, miten moderni talousjohtaminen tukee energiayrityksen matkaa muutokseen.

Tavoitteena liiketoiminnan jatkuva kehittäminen

Energia-ala on toimialana sitoutunut infrastruktuurin kehittämiseen ja yhteiskunnallisten tavoitteiden, kuten ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen, edistämiseen. Jotta energiayritys voi vastata toimialaa koskeviin vaatimuksiin, tulee sen kehittää jatkuvasti omaa liiketoimintaansa. Esimerkiksi irrallisista järjestelmistä johtuvien datasiilojen purkaminen ja modernien ratkaisujen, kuten automaation, tekoälyn ja tiedolla johtamisen, hyödyntäminen osana kokonaisuutta tuovat uudenlaisia mahdollisuuksia energiayhtiön liiketoiminnan tehostamiseen.

Talouden johtaminen on tässä muutoksessa avainasemassa. Talous yhdistyy yrityksen kaikkiin toimintoihin, ja talousjohtaja vie strategisessa roolissaan yrityksen kehitystä vahvasti eteenpäin. Lue alta kolme tärkeää kulmakiveä siihen, miten talousjohtamisella voidaan tukea energiayrityksen kehittymistä.

Lue lisää blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia