Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tommy's Express – Digitaalinen franchising-ratkaisu tukee liiketoiminnan nopeaa kasvua

ReferenssiAutopesulaketju Tommy's Express on noussut yhdeksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista franchising-yrityksistä. Uuden digitaalisen franchising-ratkaisun avulla asiakkaaksi rekisteröityminen tapahtuu vaivaisessa 45 sekunnissa, ja pesulat saavat kiitosta helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta sekä jäseniltään että yrittäjiltään.

Tulevaisuuden franchising-ratkaisu ketterämpään autopesuun

Kun Tommy Car Wash Systems ryhtyi rakentamaan franchising-ketjua 2010-luvun puolivälissä, oli alalla käytössä RFID-teknologia, jolla pesuun tuleva auto tunnistettiin ikkunassa olevasta tarrasta. Käytäntö oli sekä asiakkaalle että pesulan henkilökunnalle epäkäytännöllinen ja haastava, sillä pesulan asiakkaaksi saattoi liittyä ainoastaan paikan päällä.

Tommy’s Express -ketjussa tavoitteeksi otettiin prosessin yksinkertaistaminen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen takaamiseksi. Pääpaino asetettiin teknologiakehitykseen: haluttiin luoda vakaa ja skaalautuva teknologia, joka tukee franchising-ketjun nopeaa kasvua.

Paras mahdollinen asiakaskokemus yksinkertaistetulla franchising-ratkaisulla

Tommy’s Expressin liiketoiminnan ytimessä on yksinkertainen ja mutkaton asiakaskokemus: auto ja asiakas tunnistetaan rekisterikilvellä ja asiakas voi rekisteröityä ja hallita omaa jäsenyyttään digitaalisesti etänä. Asiakas voi valita joko yksittäisen pesun tai rajattoman määrän pesuja missä tahansa Tommy’s Express -pesulassa ympäri Yhdysvaltoja. RFID-teknologiaa hyödyntävissä pesulayrityksissä asiakkaan rekisteröintiin voi mennä jopa päivä, kun Tommy’s Expressissä rekisteröityminen tapahtuu vaivaisessa 45 sekunnissa.

Manager-sovelluksella franchising-yrittäjät voivat hallita kemikaalitasoja, takuupyyntöjä, ostotilauksia ja muita kuluja. Sovellus tarjoaa myös arvokasta asiakasanalytiikkaa sekä selkeän kuvan myynnistä ja yksikön tuloksesta.

Vincit on tukenut ja täsmentänyt yrityksen ohjelmistokehitystä ja tarjonnut asiantuntijanäkemyksiään aina alkuvaiheista tähän päivään saakka. Vincitillä oli merkittävä rooli Tommy's Expressin tarinan alkulehdillä, ja ketterä ja ratkaisukeskeinen työote on johtanut pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Kasvavat asiakasmäärät, tyytyväiset yrittäjät

Vastaavia autopesualustoja arvostellaan usein epäluotettavista järjestelmistä ja puuttuvista ominaisuuksista. Tommy’s Express on onnistunut selättämään tavanomaiset autopesualustojen ongelmat ja sen sijaan saa sekä jäseniltään että franchising-yrittäjiltään kiitosta helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta.

Vincit on auttanut rakentamaan Tommy’s Expressistä yhden Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista franchising-yrityksistä ja on ollut mukana kasvattamassa yrityksen jäsenmäärän nollasta satoihin tuhansiin. Pitkäaikaisen kumppanuuden ytimessä ovat yhteinen, pitkään kerrytetty tietotaito, tehokas työtapa sekä skaalautuva ja tulevaisuuteen tähtäävä ohjelmisto.

“Vincitillä on laaja tietotaito, mutta myös erinomainen kyky koota tarpeita vastaava ohjelmistokehitystiimi nopeasti. Vincit on aina ollut loistava kumppani, kun olemme tarvinneet tietojärjestelmien asiantuntijaa. Tulemme jatkossakin nojaamaan Vincitin tukeen!”

Andrew VanWylen

VP of Engineering and Operations, Tommy’s Express

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Tommy's Express
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Kuutti, +358 50 530 7938

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Omat tagit

palvelumuotoilu
UI-suunnittelu
Koneoppiminen
visuaalinen suunnittelu
data ja analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia