Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinoinnilla lisää asiakkaita kivijalkaliikkeeseen

ReferenssiMeilahden ortopediatekniikka Oy sai Google-mainonnan avulla yrityksensä myynnin uudelle tasolle. Asiakas kasvatti myyntiään palveluidemme avulla ja tavotti paljon uusia asiakkaita.

Meilahden ortopediatekniikka Oy on toiminut vuodesta 2004, valmistaen yksilöllisiä tukipohjallisia ja erityisjalkineita. Asiakas kasvatti myyntiään palveluidemme avulla.

"Asiakas marssi ovesta sisään ja etsi parasta pohjallisten tekijää"

Eräänä päivänä Helsingin Mäntytie 10:neen, jossa sijaitsee Meilahden ortopediatekniikan toimipiste marssi asiakas, joka etsi parasta pohjallisten tekijää. Hän kertoi, että oli etsinyt tietoa yksllöllisistä tukipohjallista netin avulla ja löysi sieltä PaulI Tarpilan ja hänen palvelunsa.

"Myyntini on kasvanut selkeästi yhteistyön jälkeen. Esimerkiksi kesäaikaina minulla ei ole ollut vuosiin näin paljon hommaa ja en osaa kuvitella, mikä olisi kannattanut tehdä vielä paremmin. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella palveluja varauksetta muille!"

Yhteistyö toi toivottuja tuloksia

Tämä sattuma tapahtui vähän aikaa sen jälkeen, kun yhteistyö Meilahden ortopediatekniikan "Meilort" ja YIPI:n kanssa aloitettiin. Oli mahtava huomata puolin ja toisin, että digimarkkinoinnin yhteistyö toi toivottuja tuloksia. Meilortilla oli olemassa olevat nettisivut, jonka ympärille kaivattiin markkinointia. Pauli Tarpila löysi useiden mainostoimistojen valikoimasta YIPI:n, jonka kanssa aloitettiin ideointi markkinoinnin toteuttamisesta. Tavoitteena oli saada enemmän asiakkaita ja myynti kasvuun.

Ideoita parempaan markkinointiin

"YIPI:ltä tuli merkittävän hyviä ideoita markkinointiin - oikeastaan sellaisia, joita en itse osannut edes ajatella."

Kun sopiva yhteistyömalli löydettiin, YIPI toteutti Meilortin digimarkkinoinnin palveluna. Kyseessä oli niin sanottu Uudistuja-paketti, joka soveltuu yrityksille jotka haluavat uudistaa markkinointiaan. Uudistuja-pakettiin sisältyen Meilortille on toteutettu verkkosivuston hakukoneoptimointia, Google-mainontaa ja Facebook-mainontaa. Näiden työkalujen avulla verkkosivu saatiin näkyville juuri siellä, missä asiakkaat etsivät Meilortin palveluja: yksilöllisiä tukipohjallisia.

Tukipohjallisten valmistusprosessi

Valitse kuukausittainen markkinointipalvelu, kun haluat pitkäaikaisen ratkaisun

Mietitkö mistä saisit enemmän näkyvyyttä tai pohditko, miksi verkkosivujen tai verkkokaupan liikenne ei muutu maksaviksi asiakkaiksi? Uudistuja-paketti on rakennettu yrityksille, jotka pohtivat juuri näitä asioita. Autamme sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi ja parantamaan kiinnostavuuttasi, jotta saat enemmän tuloksia markkinointiin käyttämistäsi euroista.

Pitkäjänteinen kumppanuus tuo tuloksia

Olemme pitkäjänteinen kumppanisi, joka tukee sinua markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinun ei tarvitse tietää mitä hakukoneoptimointi tai Google-mainonta tarkoittaa, me toteutamme sen puolestasi ja selitämme mahdollisimman helposti, miten saat myyntisi kasvuun. Perustamme kaikki päätökset dataan ja mittareihin, koska vain tuloksien perusteella kampanjoita ja markkinointia voidaan kehittää yhä paremmaksi.

Mikäli olet kiinnostunut valmiista ratkaisuistamme, ota yhteyttä tai varaa maksuton 30 min etäpalaveri ja autamme sinua onnistumaan markkinoinnissa!

Lue koko asiakastarina

Suosittelija:

"Myyntini on kasvanut selkeästi yhteistyön jälkeen. Esimerkiksi kesäaikaina minulla ei ole ollut vuosiin näin paljon hommaa ja en osaa kuvitella, mikä olisi kannattanut tehdä vielä paremmin. Olen todella tyytyväinen ja voin suositella palveluja varauksetta muille!"

Pauli Tarpila

Pinterest
Referenssin infoboxi
YIPI Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Meilahden ortopediatekniikka Oy
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pauli Tarpila

Lisätietoja

Yritysprofiili YIPI kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

google-mainonta
Google Adwords
Google Ads
Hakukonemainonta
hakukonemarkkinointi
Hakukonenäkyvyys
ajanvarausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin YIPI kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

YIPI - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

YIPI - Muita referenssejä

YIPI - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia