Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Googlen ykkössivulle halutuilla avainsanoilla paikallisesti

ReferenssiAavasaksan Sähkö Oyn tavoitteena oli saada yrityksen orgaaninen verkkonäkyvyys paremmaksi ja tavoittaa asiakkaat, erityisesti paikallisesti Lapissa ja Torniossa. Aavasaksan Sähkö Oy valitsi YIPI:n markkinointi palveluna -konseptin, josta oli suuri apu tavoitteiden saavuttamisessa.

Aavasaksan Sähkö Oy on pohjoisen luotettava sähköurakoitsija, jonka palveluvalikoimasta löytyvät valokuituasennukset, sähköautojen latausasemat, ilmalämpöpumppujen asennus sekä sähköurakointi. 

Tavoitteena oli saada yrityksen orgaaninen verkkonäkyvyys paremmaksi ja tavoittaa asiakkaat, erityisesti paikallisesti Lapissa ja Torniossa. Aavasaksan Sähkö Oy valitsi YIPI:n markkinointi palveluna -konseptin, josta oli suuri apu tavoitteiden saavuttamisessa.

Asiakastarina Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin tekemisestä sähköurakointiyritykselle

Jatkuvaa sisällöntuotantoa ja Google-mainontaa

YIPI on auttanut Aavasaksan Sähköä kehittämään näkyvyyttä digitaalisesti jatkuvan sisällöntuotannon sekä Google-mainonnan avulla. Verkkosivuille on tuotettu jatkuvasti uusia sisältöjä erityisesti ilmalämpöpumpuista ja niihin liittyvistä asioista, joista ihmiset etsivät tietoa. 

Vaikka tavoitteena oli ensisijaisesti verkkonäkyvyys, myös asiakaspalvelua haluttiin parantaa ja sisällöntuotanto oli tähän oivallinen ratkaisu. Yhteistyö alkoi loppuvuonna 2022 ja siitä tähän päivään asti sivustolle on tuotu uutta sisältöä suunnitelman mukaisesti, analytiikkaa hyödyntäen. 

“Olemme tyytyväisiä ja saimme juuri sen mitä tilasimme, koska saavutimme YIPI:n kanssa haluamamme avainsanat Googlen parhaille sijoituksille.”

Parempi hakukonenäkyvyys tuo markkinoinnin kustannussäästöjä

Nyt Aavasaksan Sähkön verkkosivut löytyvät paikallisesti paremmilta sijoituksilta Googlen hakutuloksista. Tämä johdosta verkkosivulla käy joitakin kymmeniä asiakkaita päivittäin ilman maksettua mainontaa, kun aiemmin liikenne pohjautui vain maksettuun liikenteeseen. 

Hyvä orgaaninen hakukonenäkyvyys tuo yritykselle kustannussäästöjä siksi, että näkyvyyttä saadaan enemmän ilmaiseksi ja mainosbudjettia voidaan pienentää ilman, että näkyvyys katoaa kokonaan. Siksi hakukoneoptimointi on investointi, joka kantaa pitkälle.

Parempi hakukonenäkyvyys tuo markkinoinnin kustannussäästöjä

Kehitä strategista näkyvyyttäsi ja menestyt

Kun panostat hakukoneoptimointiin ja strategisen näkyvyytesi kehittämiseen, menestyt markkinoinnissa pitkäjänteisemmin. Totta kai tämä vaatii aluksi investoinnin tai työtunteja sisällöntuotantoon, mutta se tuo usein parempia hyötyjä kuin pelkkä maksettu mainonta. 

Yleensä maksettu mainonta ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto toki kannattaa molemmat sisällyttää markkinointisuunnitelmaan, sillä maksetun mainonnan avulla sisältöä saadaan jaeltua tehokkaammin potentiaalisille asiakkaille. Yleensä hyvät sisällöt ovat kilpailuvaltti ja käänteen tekijä myös silloin, kun asiakkaasi tekee ostopäätöksen.

Kiinnostaako hakukoneoptimointi ja Google-mainonta?

YIPI on hakukonemarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto, joka palvelee sinua monipuolisesti markkinoinnin tekemisessä. Meidän leipälajimme on erityisesti hakukonenäkyvyyden kehittäminen, jonka avulla sinä saat lisää liidejä verkkosivuillesi, enemmän myyntiä verkkokauppaan tai parannettu markkinoinnin kannattavuutta.

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluat kuulla miten toimimme, ota yhteyttä ja onnistutaan yhdessä!

Lue koko asiakastarina yipi.fi:ssä

Suosittelija:

“Olemme tyytyväisiä ja saimme juuri sen mitä tilasimme, koska saavutimme YIPI:n kanssa haluamamme avainsanat Googlen parhaille sijoituksille.”

Valtteri Ryynänen

Pinterest
Referenssin infoboxi
YIPI Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aavasaksan Sähkö Oy
Ajankohta: 2022 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Valtteri Ryynänen

Lisätietoja

Yritysprofiili YIPI kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen
Telekommunikaatio

Teknologia

Google
Julkaisujärjestelmä CMS
Sharepoint
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

1-sivun verkkokauppa
Verkkosivut
Kotisivut
hakukoneoptimointi
hakukonemarkkinointi
Google Ads
seo-sisällöntuotanto
google-markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin YIPI kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

YIPI - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

YIPI - Muita referenssejä

YIPI - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia